Vastüskék autósok ellen

Somogyi Hirlap - - Megyei Körkép - Kovács Gábor

Felháborodottan fordult szerkesztőségünkhöz egy fonyódi fiatalember, aki egy bárdudvarnoki földes út mellett a földből kimeredő vastüskékre futott, amelyek alaposan megrongálták a kocsiját.

Elmondta lapunknak, nem tud másra gondolni, hogy ezeket a hegyes tárgyakat a magánterület tulajdonosa dughatta a földbe, hogy elriaszsza a földjére tévedő autósokat. Ezt azonban életveszélyesnek tartja.

– A földúton egy telepre tartottam, amikor rámentem a kocsimmal a tíz centiméteres vastüskékre, három is volt belőlük – mondta az autóvezető, aki le is fényképezte a tárgyakat. – Egy szemből érkező másik kocsit akartam kikerülni, akkor hajtottam rá.

Gyermekkel voltam, elkezdett imbolyogni alattunk a jármű, akkor vettem észre, hogy valami baj van. Dupla durrdefektet kaptam, százezer forint volt a károm.

Az autószerelő megjavította, de annyit mondott, hogy csak arra alkalmasak, hogy azon a két keréken hazáig eljussak. Azt hallottam, hogy a héten már én voltam a negyedik autós, aki ugyanígy járt. Nem tudom mire vélni a dolgot, talán bosszút akarnak állni az erre járó autósokon? Ez nem gyerekjáték, hanem komoly veszélyforrás. Az illető, aki ezt kitette, ásson árkot, vagy húzzon fel egy kerítést, de ne akarjon megölni!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.