HOROSZKÓP

Somogyi Hirlap - - Mozaik–Tv-Műsor -

A KOS Mars(03. 21.–04. együtt 20.)áll az Uránusszal,így gyorsanjól tud összpontosítani,megy a munka.kedve szerintA megbeszéléseialakulnak. Váratlanulis a adódnak. érdekes lehetőségek

A BIKA Hold (04. a 21.–05.Kos jegyében20.) áll. Ne engedje, hogy bárki vagy bármi kizökkentse a nyugalmából, ne foglalkozzon az irritáló emberekkel! Este a kedvesével ezt-azt még meg kellene beszélnie.

IKREK (05. 21.–06. 21.)

Ma új megvilágításba kerül néhány dolog, úgy is mondhatni, hogy „összeáll a kép”. Rájön néhány eddig rejtett összefüggésre, főleg ami a magánéletét és a szűköebb kapcsolatait illeti.

RÁK (06. 22.–07. 22.)

A Hold hatása miatt túlságosan szigorú lehet, erre figyeljen! A főnöke feltesz önnek néhány zavarba ejtő kérdést, ám szerencsére ön találékony, most is kivágja magát a csávából.

OROSZLÁN (07. 23.–08. 22.)

Különlegesen szerencsés lehet a mai napja. Mivel jókor van jó helyen, váratlan lehetőséget kaphat. A változások az anyagi helyzetét is kedvezőbb irányba fogják befolyásolni.

SZŰZ (08. 23.–09. 22.)

Ha még egyedülálló, ma a munkája kapcsán megismerkedhet valakivel. Legyen nyitott, ne rontsa el! Hajlamos lesz azt gondolni, hogy mindez túl szép, hogy igaz legyen, pedig most hihet a jó szerencséjének! MÉRLEG (09. 23.–10. 22.) Jól teszi, ha a továbbtanuláson, képzéseken töri a fejét. Találhat egy tanfolyamot, ami, bár nem olcsó, hosszú távon behozza az árát. Ma legyen különösen megértő a partnerével! SKORPIÓ (10. 23.–11. 22.) Néhány ügyet muszáj ma rendbe tennie. Ha hivatalos intéznivalója van, eredményes lehet. A banki ügyleteket is ügyesen bonyolítja ma, egy fontos kérdésben végre zöld ágra vergődhet. NYILAS (11. 23.–12. 21.) A délelőtti órák kissé vontatottan telnek. Amit eddig fél kézzel, szinte oda se figyelve megoldott, az most több erőfeszítést igényel. Délutánra lendületbe jön, tárgyalásai jól zárulhatnak. BAK (12. 22.–01. 20.) Túlságosan szerénynek tűnik, ezzel pedig pont ellentétes hatást ér el, mint amit szeretne. Sajnos nem sikerül „meghatnia” senkit, sőt, kiszolgáltatja a gyenge pontjait. Inkább vértezze fel magát! VÍZÖNTŐ (01. 21.–02. 18.) Remekül kommunikál ma, egy vitás helyzetben sikerül maga mellé állítania a többieket. Legyen nagyvonalú, és ne hivalkodjon a sikerével! Az este romantikus pillanatokat ígér! HALAK (02. 19.–03. 20.) A Nap együtt áll a Neptunusszal a Halak jegyében. Ha egy komoly tervének a megvalósításába bele akar fogni, akkor ez a megfelelő nap erre. Mások segítségére is számíthat, elsősorban a párjára támaszkodjon!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.