Magabiztosan vették az elso hazai el dönt t a lányok

Somogyi Hirlap - - Sport - Fenyő Gábor

Hazai környezetben, a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában kezdte meg az elődöntős csatározásokat a Rák Rebeka vezette Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely gyermekleánycsapata. Az állva maradt 18 együttest hat hármas csoportba osztották; mindegyik csapat otthonában rendeznek egy-egy tornát, s végül a csoportgyőztesek alkotják majd az országos hatos döntő mezőnyét.

A házigazda kaposváriak előbb a Szombathelyi Sportiskola együttesét, majd a Bp. Hercules csapatát is egyaránt 3-1 arányban győzték le. A következő körnek március 12-én a vasi megyeszékhely lesz a házigazdája, majd április 2-án, szintén vasárnap a fővárosban találkoznak újra a csapatok.

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely gyermek leány csapata: Sipos Lili, Pavlovics Zsófia, Balogh Boglárka, Warmbir Kristina Nicole, Szerencsés Mimi, Tóth Jázmin, Vajda Virág, Balogh Dominika, Zana Fanni, Bradánovics Réka, Stettner Zsófia, Kalocsai Kincső, az edzőjük Rák Rebeka.

A gyermekcsapat három tagja – nevezetesen Sipos Lili, Pavlovics Zsófia és Balogh Boglárka – a serdülőegyüttessel „hangolt” az elődöntőre, amelyet Budapesten szólítottak pályára a 13–18. helyekért kiírt helyosztó első körében. A Jezeri Tibor irányította kaposvári együttes mindhárom fővárosi ellenfelét – a Budaörsi DSE, a Közgáz SC és a Palota RSC csapatát – biztosan 3-0-ra verte.

A második kört március 18án, szombaton rendezik Kaposváron a Kodály-iskolában.

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely serdülőleány-csapata: Rucz Réka, Wágner Viktória, Török Fanni, Hock Flóra, Ujlaki Hanna, Varga Edina, Sipos Lili, Pavlovics Zsófia, Balogh Boglárka, az edzőjük Jezeri Tibor.

Mind a két ellenfelüket elverték

Fotó: Muzslay Péter

Öröm a köbön: mindkét meccsüket behúzták

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.