Bombajó bokszoló jön Szekszárdra!

Tolnai Nepujsag - - SPORT - B. S.

A profi boksz nem kisasszony sportág, mégsem kell messzire menni, hogy kiváló eredményekkel rendelkező hölgyeket találjunk. Ott van példának Bogárdi Barbara, az Unio Box Team Szekszárd bunyósa, aki a 20. Női Ökölvívó Magyar Bajnokságon az ifjúsági korosztály 60 kilogrammosok súlycsoportjában ezüstérmet szerzett.

Nagyon úgy néz ki, hogy Tolna megye újabb reménységgel gazdagodik. Lapzártánk előtt pár perccel érkezett a hír, hogy a félig örmény, félig brazil származású Consuela Pugilismo kacérkodik a gondolattal, hogy Szekszárdra költözik és komolyabban nekiveselkedik a profi ökölvívásnak. Az első nyilatkoztát elég szűkszavúra fogta, csak annyit árult el, hogy már elkezdte tanulni a magyar nyelvet, ami szerinte sem könnyű. Azt is hozzátette, titokban itt járt a VIII. Harcosok Éjszakája elnevezésű küzdősport-gálán, s lenyűgözte a helyi bokszolók hozzáállása és profizmusa, s ezért is szeretne ide költözni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a mi kis hazánkba a minden paraméterekben kifogástalan leányzó.

De közleménye végére azért már magyarul üzent a biztosan már most népes – elsősorban férfi – rajongótáborának: BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK A TOLNAI NÉPÚJSÁG OLVASÓINAK!

Sokan ott lennének az edzésén

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.