HUMOR

Tolnai Nepujsag - - MEGYEI KÖRKÉP - K. B.

Mottó: Nincsenek régi viccek, csak öreg emberek. Egy újszülöttnek minden vicc új. Két székely favágó üldögél este a tűz mellett. Hosszas hallgatás után megszólal a fiatalabb:

- Bátyám, oszt van-e másik nadrágja?

Az öregebbik hosszasan nézi a pattogó parazsat, majd vontatottan így válaszol

- Van..., fiam.

Pár perc múlva ismét megszólal a fiatalabb:

- Akkor ez hadd égjen!

Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam: - Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!

Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:

- Csak be kell húznia a kéziféket!

Egy hatalmas oroszlán kerget egy vézna keresztény embert. Az ember bukdácsolva menekül árkon-bokron keresztül, ám a vadállat nem tágít, továbbra is a nyomában van. Amikor az üldözött érzi, hogy már nem bírja tovább ezt az őrült hajszát, letérdel és kétségbeesetten imádkozni kezd:

- Uram, végtelen a te hatalmad! Kérlek tedd meg, hogy ez a vad oroszlán kereszténynyé váljon! Ugyanebben a pillanatban megáll, és térde borul az oroszlán is.

- Édes Jézus, légy vendégünk, áldd meg, amit adtál nékünk...

Egy siófoki butikban egy fiatal nő százdollárossal akar fizetni. A butikos megvizsgálja a pénzt és azt mondja: - Sajnálom, hölgyem, de ez a százdolláros hamis.

- Hamis? - kiált fel a nő. - Hiszen akkor engem megerőszakoltak!

Elsüllyed egy hajó a tengeren, egyetlen férfi menekül csak meg, sikerül kiúsznia egy lakatlan szigetig. A magányos hajótörött éveket tölt el a szigeten, mígnem egyik reggel meglát egy hajót nem messze a szigettől. Tüzet gyújt, jelzéseket ad le, integet. Hamarosan észreveszi, hogy egy kis csónak közeledik. Miután partot ér a csónak, kiszáll belőle egy ember, egy halom újsággal a kezében:

- A kapitányunk üdvözletét küldi önnek. Üzeni, hogy előbb nézze át ezeket a napilapokat, aztán döntse el, hogy tényleg akarja-e hogy megmentsék.

Férfi a repülőgépen a stewardessnek:

- Hölgyem, fel vagyok háborodva! Rendszeresen Önökkel repülök, de sosem mehetek akkor a wc-re amikor akarok, soha nem látom a filmet, és mindig ablak mellett kell ülnöm!

- Ne szórakozzon már kapitány úr, hanem kezdje meg a felszállást!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.