Költözni fog a klinika

Uj Dunantuli Naplo - - MEGYEI KÖRKÉP - Bódis József, rektor

Az elmúlt napokban több olvasói SMS, nekem címzett rövid üzenet jelent meg, amelyben szóvá tették, nehezményezték a Szemészeti Klinikán jellemző állapotokat.

Amellett, hogy teljes mértékben megértem a panaszokat, eddig sem kezeltük titokként a tényt, hogy a Klinika jelenlegi elhelyezése, megközelítése korántsem tekinthető véglegesnek. A Janus Pannonius Klinikai Tömb rekonstrukciója már több klinika költöztetését idézte elő, és jelen pillanatban az átalakítások előkészületei zajlanak a Rákóczi úti telephelyen is, amely szintén együtt jár azzal, hogy várhatóan több klinika is költözni fog a közeljövőben.

Kollégáim folyamatosan dolgoznak a megnyugtató megoldáson, hogy a betegek számára, gyógyulásuk érdekében, a lehető legoptimálisabb ellátó környezetet biztosíthassuk. Mélyen átérzem a megfogalmazott igényt, elvárást, és tekintettel arra, hogy a probléma összetettsége kellő részletességgel itt és most aligha taglalható, ezért, személyes konzultáció keretében szívesen válaszolok minden, a Szemészeti Klinikával kapcsolatos kérdésre.

Kérem, hogy a 72/501500/12412 telefonszám-melléken vagy a rector@pte.hu e-mail-címen jelezzék, mert egy rövid időpont-egyeztetést követően készséggel állok rendelkezésre.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.