SMS

Uj Dunantuli Naplo - - MEGYEI KÖRKÉP - (A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött SMS-ek közül válogasson, a leveleket rövidítve, szerkesztve közölje. Az itt megjelenő írások nem a szerkesztőség véleményét tükrözik. Az írásokat nem őrizzük meg és nem küldjük vissza.)

„BUBU”:

P. M.-nek. Én azért nem keverném a szezont a fazonnal, és arra is kíváncsi lennék, hogy ha nem tudna dolgozni, akkor is ez lenne a véleménye? Senki nem akarja elértékteleníteni senkinek a nyugdíját, csupán arról van szó, hogy az alacsony nyugdíjaknál ideje volna egy rendkívüli korrekció, mert nagy többségük becsülettel dolgozta végig az életét. Mindegyikük megérdemli az emberhez méltó életet.

„OLIMPIA”:

Lehet, hogy bizonyos szemszögből jó ötletnek tűnt az olimpia megrendezése, ugyanakkor látni kell, hogy Budapestet kiemelten kezelték volna, a vidéki városok pedig nem sokat profitáltak volna az egészből. Közéjük tartozott volna Pécs is.

„VÁSÁRCSARNOK”:

A minap a pécsi vásárcsarnokban jártam. Vettem néhány dolgot, és ahogy korábban jó párszor, bizony számlát ezúttal se kaptam senkitől. Érdekelne, hogy tart-e itt valaki néha ellenőrzéseket? Én az idősebb generációhoz tartozom, gyanítom, a kereskedők biztosak abban, hogy nem lehetek a hatóság embere, ezért nem is adnak számlát. Azt viszont egyáltalán nem gondolom, hogy ez így lenne a normális és az elfogadható út!

„ELISMERÉSEK”:

Örömmel fedeztem fel több ismerősöm nevét is a kamarai díjkiosztóról szóló tudósításban. Jó látni, hogy a kiemelkedő teljesítmények méltó elismerésben részesülnek. Sajnos azonban új céget, vállalkozót nem igazán találtam közöttük. Kíváncsi vagyok, hogy mikor lépnek a jól teljesítők közé a város által kilátásba helyezett új munkahelyeket teremtő cégek az ipari parkból.

„LABOR”:

Örömmel olvastam a hírt, hogy lesz majd vérvételi lehetőség, azaz nem kell messzebbre mennünk laborba. Az egész város számára jó ez a megoldás, hisz minden bizonnyal a Veress és a Lánc utcai laborok forgalmán is érzékelhető lesz majd a pozitív változás. Ha pedig, sokszor éhgyomorral nem kell olyan sokat várakozni, az minden betegnek jó hír!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.