Elismerés mellett kritika is

Már harmadszor cseréltek véleményt olvasók és újságírók

Uj Dunantuli Naplo - - MEGYEI KÖRKÉP -

PÉCS Az olvasók és az újságírók kapcsolatát erősítettük már harmadik író-olvasó találkozónkon, amelynek a VOKE Vasutas Művelődési Ház adott otthont. Véleményeket, észrevételeket, javaslatokat és témaötleteket gyűjtöttünk. Ígértük, hogy utánajárunk a kényes kérdéseknek is.

– Nagyon fontosak ezek a találkozások, nem véletlen, hogy sok év kihagyás után most újra járjuk a város – mondta a jelenlévőknek Fülöp Zoltán főszerkesztő. – Nincsenek tabuk, és a személyes találkozáson túl is bármikor nyitva a szerkesztőségünk kapuja.

A lehetőséggel élt az a nyolcvan év feletti nyugdíjas olvasó is, aki azonnal megígérte, hogy hamarosan kopogtatni fog és beszámol egy olyan nyomozás részleteiről, amit úgy gondolja, hogy „el sem fogunk hinni”.

– Nagyon szeretem a Dunántúli Naplót, reggelente mindig azzal indul a napom, hogy elolvasom – mesélte egy hölgy, akinek a kedvencei a például, a jegyzet és az én sztorim rovatok.

– Néha úgy érzem, hogy a szerkesztőségnek jóstehetséggel kell rendelkeznie, amikor arról ír, hogy mi lesz egy-két év múlva Baranyában – jegyezte meg kritikaként a mögötte ülő férfi. Példaként említette az épülő aquaparkot és a Rátgéber Akadémiát.

Olvasóink feszegették az országhatárig tartó autópálya ígéretét, bányászati visszásságokat, az utak állapotát, a félig elkészült építkezéseket, sportkérdéseket, és több oknyomozásra biztatták az újságírókat.

Számos témát ajánlottak figyelmünkbe

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.