HOROSZKÓP

Uj Dunantuli Naplo - - AUTÓ-MOTOR–MOZAIK -

KOS (03. 21.–04. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez nem kedvez. Minden tovább tart, mint ahogy tervezte, úszik mindennel, nem tudja tartani a határidőket. Vészelje át a napot, este pihenjen minél többet.

BIKA (04. 21.–05. 20.)

Csak a sürgős feladatokkal foglalkozzon, minden mással várjon pár napot. Kicsit félresiklanak a tervei ma, újabb és újabb akadályokkal szembesül. Legyen mégis kitartó!

IKREK (05. 21.–06. 21.)

Valaki alaposan félremagyarázhatja a szavait és nem is minden rosszindulat nélkül. Éppen ezért legyen óvatos, mert kellemetlen pletykák főszereplőjévé is válhat.

RÁK (06. 22.–07. 22.)

Komoly témákat kell megbeszélnie a párjával. Az összeköltözésre nem érett meg az idő, az otthoni problémák felemészthetik a türelmüket. Pénzügyi kérdésekben támaszkodjon kedvesére.

OROSZLÁN (07. 23.–08. 22.)

Bár fáradtan indul neki a napnak, az események alaposan felvillanyozzák. Egy megfelelő helyen elejtett javaslat, vagy beadott önéletrajz kedvező változásokat hozhat.

SZŰZ (08. 23.–09. 22.)

A titkait ne fecsegje ki senkinek, mert visszaélhetnek vele. Pénzügyi helyzete az elkövetkező időben sokat javulhat, érdemes valami hosszú távú befektetéssel megalapozni a jövőjét – ma adódik egy jó lehetőség.

MÉRLEG (09. 23.–10. 22.)

Mutassa meg, hogy mit tud, mert most komoly előrelépést tehet a karrierjében. Az otthonában tervezett kisebb javításokkal ma gyorsan végezhet. Este egy rég nem látott barátja állít be önhöz.

SKORPIÓ (10. 23.–11. 22.)

Jó ötleteit ne hallgassa el élete párja elől, mert ketten együtt érhetnek el valamit. Vigyázzon, a munkahelyén legyen visszafogott, ne akarjon senkit se irányítgatni, mert ellenségeket szerezhet.

NYILAS (11. 23.–12. 21.)

Üzleti és pénzügyi dolgokban feltétlenül tiszta fejre van szüksége. Inkább kérdezzen vissza még egyszer, mint vakon elhiggye, hogy minden a legnagyobb rendben van. Ez érvényes magánéletére is.

BAK (12. 22.–01. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében áll. Jobb, ha nem kezd új dolgokba. Ez a bolygóállás szórakozásra, könnyelműségre csábítja, ha a munkával nem halad, legalább a szabad idejét töltse kellemesen.

VÍZÖNTŐ (01. 21.–02. 18.)

Ne eressze el a füle mellett a jó tanácsokat, különösen akkor, ha új környezetbe kerül, ahol még nem ismeri ki magát. A hatalmát ne fitogtassa, ezzel ellenszenvet vált ki a kollégáiból.

HALAK (02. 19.–03. 20.)

A diplomáciai érzékére most nagy szüksége lesz, a főnöke egy igen kényes témában kéri ki a véleményét. Ne mondjon se igent, se nemet, próbáljon kilavírozni a zavarba ejtő helyzetből. Délután a hobbijára is marad ideje.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.