Vandáljárás az új parkban

A rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz

Uj Neplap - - CÍMLAP -

PUSZTÍTÁS

Nem telt el egy hónap az ünnepélyes átadás óta, és máris vandálok pusztítottak a szolnoki Angolparkban, Szolnok legújabb és talán legszebb, gondosan kialakított területén. Valakik lerögzített szemeteseket szakítottak ki a helyükről, fát döntöttek ki gyökerestől, és még a terület öntözőrendszerét is megrongálták. Ráadásul azon a helyen, ahol kamera figyeli a teret.

– Komolyan hogy rettentően mondom, felhábo- rodtam, amikor meghallottam, s miután kimentem a Tisza-partra, megláttam, mi történt az Angolparkkal – jelezte reggel szerkesztőségünkben a történteket a szolnoki Pappné Magdika.

– Teljesen mindegy, milyen ok vezérelte az elkövetőt, de én példaértékű büntetést rónék ki rá. Bizonyára a kár nagysága is jelentős, de a szépre érzékeny szemeknek is fájó, hogy miként bántak el máris ezzel a szép parkkal – tette hozzá – ért- hetően – hangjában nem kevés indulattal.

– Másrészt, ezek után hogy menjenek a Tisza-partra a sétálni vágyó idősek, vagy a kisgyermekesek? Mitől kell majd tartaniuk? – beszélt bosszúsan az események hatása alatt a szolnoki asszony.

– Általában igen korán járok a munkahelyemre dolgozni, így már reggel láttam, mi történt a frissen felavatott Angolparkban – mondta el lapunknak a történteket Jóvér Zoltán, a polgármesteri hivatal közterület-felügyelet vezetője. – Hamarjában értesítettem a városüzemeltetési osztályt az általam tapasztaltakról – mondta érdeklődésünkre Jóvér Zoltán.

– Munkatársamtól kaptam az információt kedden reggel, hogy feldúlták az Angolparkot – válaszolt megkeresésünkre Veréb Sándor, a városüzemeltetési osztály vezetője.

FOLYTATÁS A 3. OLDALON

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.