Zene, vidámság a majálisra

Színvonalas programokat biztosítanak megyénk több településén is

Uj Neplap - - CÍMLAP -

MÁJUS 1.

11 órakor Operettgálát tartanak Oszvald Marikával, délután pedig a főzőverseny eredményhirdetését követően fellép Nusika, majd a Kerekerdő Óvodába járó gyerekek. Ezután a Tápiószőlős-Újszilvás Református Á. I. és Óvoda Újszilvási Tagintézményének előadását láthatják a jelenlevők. A programok között lesz Just Dance, délután társastánc bemutató, fellépnek a Rozmaring Nyugdíjas Klub tagjai is, valamint meg lehet tekinteni a Tetz Alapfokú Művészetoktatási Intézmény színvonalas előadását. Délután négy órától Hernádi Péter Akusztik Band produkciója látható, az est folyamán fellép Peat JR & Gina, Kasza Tibi, este Retro Discora várnak mindenkit Dj Chuckyval. Minden kedves érdeklődőt és látogatót sok szeretettel várnak, a rendezvény mindenki számára ingyenes!

Május elsején Újszászon 10 órától hajnalig tart a majális a sportpályáján. A küzdősportok szerelmeseit 11 órától karate-, 12.15-től kung-fu-, 13.10-től önvédelmi bemutató várja. 11.30tól karaoke lesz, 12.35-től Zsákai Dóra nótaénekes, 13.30-tól a Firedance, 14.30-tól a Százszorszép Népdalkör szórakoztatja az érdeklődőket. 15 órától a Grand Up!, az általános iskola modern tánca látható. 16 órától a sztárvendég Dred & Doris lép fel. 21 órától pedig hajnalig az Unity Electronic Night! produkcióját élvezhetik az érdeklődők. A sportkedvelőket tizenegyesrúgó-verseny, kispályás foci, tenisz, tollaslabda, lábtoll-labda és sorverseny várja, de lesz sörivóés főzőverseny, továbbá rajzverseny és ingyenes tombola is.

A Berekfürdői Strandfürdő május 3-án tartja szezonnyitó rendezvényét, ahol 15 órától Vastag Csaba, 16 órától a By The Way látható a színpadon, 16.30tól fürdőzárásig pedig Retro Disco várja a szórakozni vágyókat. A rendezvény érvényes fürdőbelépővel látogatható.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.