Nem választották meg az álomcsapatot

Uj Neplap - - SPORT LABDARÚGÁS -

A KUPADÖNTŐ után – a hagyományokkal ellentétben – nem választották meg a torna álomcsapatát. A helyszínen tartózkodó újságírók szavazatai alapján ítélték oda a Final Four legértékesebb játékosának járó különdíjat. A jelölteket egy előre kiválasztott listán tették közzé. Az, hogy például Báder Márton, Lóránt Péter, Ri- mantas Kaukenas, valamint az MVP-nek megválasztott Andrea Cinciarini neve ott volt a sorban, teljesen természetes. De az egész torna szervezésének színvonalát jellemzi, hogy Chris Oliverre, Pavlovics Vukra és Luka Markovicsra is lehetett szavazni. Ez nagy dolog, hiszen úgy lettek jelöltek, hogy ott sem voltak. pedig saját magukra lehetnek büszkét, hiszen Bolognában is fantasztikusak voltak.

Lóránt Péter számára nem volt ismeretlen a döntőt körülvevő hangulat. Az előző szezonban, még a Virtus Roma játékosaként volt része ilyesmiben.

– Utólag van bennünk hiányérzet – árulta el a magasbedobó. – Az elődöntő inkább nekünk állt, mint az oroszoknak. Természetesen sokkal jobb lett volna döntőt játszani. Nagyon erős mezőny jött össze a Final Four-ra, de nem vallottunk szégyent. Mindenkinek nagy tapasztalat volt ez a torna, mostantól azonban a bajnokságra koncentrálunk.

A keddi pihenőnap után ma délelőtt már edzést tart Dragan Alekszics és Andrius Jurkunas. Szombaton a felsőházi középszakasz utolsó fordulójában a rájátszás első helye lesz a tét Pakson.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.