HOROSZKÓP

Uj Neplap - - MOZAIK–TV- MŰSOR -

(03. 21.–04. 20.) A Hold készülődik a Kos jegyébe. Kedvezőek a feltételek az elmélyüléshez, a lelki problémák megoldásához. Ha beteg volt az elmúlt napokban, biztos lehet benne, hogy mától a gyógyulás útjára lép.

(04. 21.–05. 20.) A Merkúr még mindig a Bika jegyében van. Fáradhatatlan, világosan látja a céljait. Új élményekre vágyik. Próbáljon ki egy új hobbit, sportágat, kezdje el szervezni a nyári szabadságát.

(05. 21.–06. 21.) Konfliktusokkal terhelt a mai nap. Jól teszi, ha vitatkozás helyett bölcsen hallgat. Ha esélye sincs meggyőzni a vitapartnerét, inkább ne engedje, hogy az végleg leszívja minden energiáját.

(06. 22.–07. 22.) Nyűgösnek, erőtlennek érzi magát, de teendői miatt aligha engedheti meg magának a lustálkodást. Azért próbálja meg egy kicsit lazábbra venni a mai napot. Az esti programját inkább mondja le!

(07. 23.–08. 22.) Ma a párjának rokonai érkeznek önökhöz vendégségbe. Terítéken a családi ügyek, segítse a beszélgetést. Ön is kéretlenül ad tanácsokat másoknak. Ne vegye zokon, ha más is ezt teszi.

(08. 23.–09. 22.) A mai bolygóállások haszontalan kiadások veszélyét jelzik és azt is, hogy hajlamos lesz önmagát túlértékelni. Egy vitában kissé pökhendien viselkedik. Ezt persze sérelmezik mások, ezen ne csodálkozzon.

Ugye ön sem akarja, hogy minden terve kudarcot valljon? Legjobb, ha nem engedi befolyásolni magát, s végre azt teszi, amit igazán akar. Ha mindig másnak akar megfelelni, biztos a kudarc.

(10. 23.–11. 22.) Minden feladatával sikerrel járhat, úgyhogy használja ki ez a napot a fontos ügyek intézésére! Kellemes kalandot tartogat ez a nap; amiben része lesz, az még sokáig melengetheti a szívét.

(11. 23.–12. 21.) Ne merüljön bele meddő vitákba se a munkatársaival, se a párjával! Ez csak elvonja önt a saját feladataitól. Ha semmiképpen sem kerülheti el a konfrontációt, akkor erőltessen magára nyugalmat!

(12. 22.–01. 20.) Különös ötlettel állhat ma elő a munkahelyén. Ne csodálkozzon, ha nem lesz mindenki maradéktalanul elragadtatva tőle. Ha jót akar magának, akkor óvatosan adagolja csak az információt.

(01. 21.–02. 18.) A Hold a Kos jegyében áll. Valakivel szemben ma színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban.

(02. 19.–03. 20.) Jól teszi, ha a mai napon végre belevág a már régebb óta parlagon heverő elképzelései megvalósításába. Egyelőre azonban ne adjon fel semmit jelenlegi életmódjából, munkájából. Lassan, de biztosan haladjon a cél felé.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.