POÉNPERCEK

Uj Neplap - - MOZAIK–TV- MŰSOR -

UTOLSÓ KÍVÁNSÁG Három férfi egyszerre hal meg, Szent Péter elé kerülnek, aki azt mondja nekik: – Mindhárman példás életet éltetek, ezért teljesítem egy kívánságotokat, hogy a pap mit mondjon majd a temetéseteken. Válaszol is rögtön az egyik: – Mondja azt, hogy példás családapa és szerető férj volt – mondja az egyik. – Tőlem búcsúzzon úgy, hogy jó keresztény és kitűnő ember volt – így a másik. A harmadik izgatottan megszólal: – Mondja azt a beszéd közepén: „Nézzétek, feltámadt!”

DILIHÁZ Kávézót nyit egy férfi a bolondok házában, hamarosan megy is panaszra az igazgatóhoz: – Főorvos úr, én bezárok. Nem értem a bolondokat. Bejönnek, megkávéznak, de mindegyik megeszi a csészét is. Jó, igaz, a fülét mind meghagyja... Mire az orvos: – Ezt nem értem. Hát épp a füle a legfinomabb.

LEVÉL Munkahelyen a nagy nőcsábász hírében álló férfi falfehéren olvassa a frissen kapott levelet. Megkérdi tőle a mellette ülő haverja, mit írtak neki. – „Tisztelt kolléga! – kezdi olvasni a címzett. – Ha még egyszer randizol a feleségemmel, akkor megöllek.” – Akkor itt az idő, hogy békén hagyd a csajt. Mi itt a baj? – nyugtatja a barát. – Az, hogy névtelenül jött...

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.