Bentmaradt a MÁV az NB II-ben

Uj Neplap - - SPORT -

LABDARÚGÁS Élethalálmérkőzés várt a Szolnokra hazai pályán a NB II. 29., azaz utolsó előtti fordulójában. Csábi József csapatának ugyanis egy pontot mindenképp kellett szereznie ahhoz, hogy biztosan elkerülje a kiesést.

Szolnoki MÁV FC– Szeged 2011 1–1 (0–1)

Tiszaligeti Stadion, 400 néző. Vezette: Solymosi P.

Somogyi Cs. – Villám (Lengyel B., a szünetben), Vermes, Kovács O., Fritz – Kenderes, Nagy I., Zsdrál, Gajdos, Balajti (Lőrinczy, a szünetben) – Urbin (Kánya, 70.) Vezetőedző: Csábi József.

Molnár F. T. – Zelenyánszki (Király, 66.), Balogh M., Tóth G., Zabari – Farkas M., Szabó P. (Obot, 88.) Oláh G., Pászka – Germán, Zádori (Coroian, 74.). Vezetőedző: Klausz László.

Gajdos a 82. ill. Szabó P. 26. percben.

Oláh a 77. percben Rendkívül sok pontatlanság jellemezte a játékot az első félidőben. Kevés helyzete ellenére a Szeged már a 26. percben megszerezte a vezetést Szabó

SZOLNOK:

SZEGED:

Gólszerzők:

Kiállítva:

Péter révén, s ezzel gyakorlatilag le is tudtuk az első negyvenöt perc érdemi részét. A második felvonásban már egy sokkal támadóbb szellemű Szolnok lépett pályára. A hazai találatra azonban a 82. percig kellett várni. Gajdos Zsolt egy remek szóló végén kilőtte a jobb alsó sarkot. A végjátékban Kánya Norbert elhibázta a meccslabdát, így maradt az 1-1-es döntetlen.

Nagyon hektikus mérkőzést játszottunk, ami az egész tavaszi szezonunkat jól jellemzi. Az első fél órában a legcsúnyább arcunkat mutattuk, míg az utolsó harminc percben pont az ellenkezőjét. Ennek köszönhető most ez a döntetlen.

Csábi József: –

Klausz László: –

Küzdelmes összecsapáson a kiállítás után egyoldalúvá vált a találkozó, ennek ellenére nem vagyok csalódott az eredmény miatt.

Siófok–Mezőkövesd 0–4, ZTE–Soroksár 2–1, Csákvár–Gyirmót 1–4, Sopron–Kisvárda 1–5, Vác– SZTK 4–0, Balmazújváros–Ajka 4–1, Dunaújváros–Budaörs 0–5 – tabella a 11. oldalon.

További eredmények:

P. Gy.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.