M

Uj Neplap - - KITEKINTŐ -

JÁSZKUNSÁG A megyei Prima-díj évek óta az egyik legjelentősebb, civil szféra által adományozott elismerés megyénkben is, a lakosságnak lehetőséget nyújt arra, hogy szűkebb környezetéből elismeréshez juttassa azokat, akiknek teljesítményét arra érdemesnek tarja.

– Míg a döntőbe jutásra rengeteg, közel harmincezer szavazat érkezett be, az utóbbi időben jelentősen visszaesett a szavazási kedv – tudtuk meg dr. Lits Józseftől, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnökétől.

– Lehet, hogy az is visszaveti a szavazási kedvet, hogy beke- rült a köztudatba, hogy egy grémium dönt arról, ki kapjon Prima-díjat – vetette fel dr. Lits József. – Igaz ugyan, hogy van egy hétfős szakmai testület, aki meghozza döntést, de a beérkezett szavazatok alapján! Így mindenkit arra biztatunk, hogy az Új Néplapban található szavazati szelvénnyel adja le voksát arra a jelöltre, akiről úgy véli, leginkább érdemes az elismerésre.

Hogy kik kapják végül a Prima-díjat, valamint az elismeréssel járó egymillió forintot, valamint a közönségdíjat, arra idén is a szeptember 16-án megtartandó megyei Príma Gálán fog fény derülni.

K. B.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.