e H p HV H H D D y i p

Uj Neplap - - BELFÖLD–KÜLFÖLD -

GÖDÖLLŐ A rendőrség tegnap elfogta annak az autórablásnak a gyanúsítottját, aki a bűncselekmény elkövetése során egy fiatal nő halálát okozta csütörtök éjjel Gödöllőn. A gödöllői Sz. Lajos, aki ellen korábban körözést adtak ki, pénteken délután egy isaszegi sörözőben került rendőrkézre. A gyanú szerint a 35 éves férfi el akarta vinni a sértett autóját, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene.

Egy 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsijából, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi be- ült az autóba, és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt az autóba kapaszkodva akarta megakadályozni, az autó azonban az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfi ezt követőn kiszállt az autóból, és elmenekült a helyszínről.

Az áldozat, B. Zsófia a Turay Ida Színház munkatársa volt, egy nappal a halála előtt ünnepelte a születésnapját. A rabló zenész, hegedűművész, az egyik videomegosztó csatornán több felvételen szerepel.

MW

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.