HOROSZKÓP

Uj Neplap - - SZOLGÁLTATÁS -

KOS (03. 21. – 04. 20.)

Sok teendője maradt mára. Ossza be az idejét, de ne kapkodjon! Magánéleti kérdésekben őrizze meg a racionalitását. Ne feledje, a harag rossz tanácsadó… Inkább ne szóljon semmit, maradjon ki a vitából!

BIKA (04. 21. – 05. 20.) Nagyszerű napnak néz elébe, érdekes találkozásoknak és újdonságoknak örülhet. Ma ne törődjön a házi munkával, inkább induljon útnak, vagy egyedül, vagy a barátai társaságában.

IKREK (05. 21. – 06. 21.) Olyan kitartóan és határozottan követi az álmait, hogy lassan az önt bírálók is belátják, hogy helyes döntéseket hozott. Ha költözéssel kapcsolatosak a tervei, ma megtalálhatja álmai otthonát! Ne szalassza el a lehetőséget! RÁK (06. 22. – 07. 22.)

Ma egy konfliktussal kapcsolatban meglehetősen naiv lesz. Nem árt, ha óvatos azokkal, akiket nem rég ismer, ki tudja, igaz-e, amit állítanak. A szívügyekben őrizze meg a tartózkodását. OROSZLÁN (07. 23. – 08. 22.) Bánjon óvatosan a szavakkal! Ma könnyen megbánthat másokat, ha kapásból és kéretlenül véleményt mond. Ráadásul utólag be kell majd látnia, hogy tévedett, és rosszul ítélte meg a szituációt.

SZŰZ (08. 23. – 09. 22.)

A párja egy nagyszerű meglepetést tartogat az ön számára. Egyébként is örömteli nap elébe néz, sokan keresik most a társaságát. Ha egyedülálló, akkor este jó esélyei lesznek az ismerkedésre! MÉRLEG (09. 23. – 10. 22.) Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a kedvét. Napi kötelességein hamar túl lesz, és bőven marad ideje pihenni, feltöltődni. Valaki nagy csodálattal néz önre. Valószínűleg hamarosan fel is fedi az érzéseit ön előtt. SKORPIÓ (10. 23. – 11. 22.) Hallgasson az intuíciójára, az pontosan megsúgja, mi a helyes megoldás egy kérdéses helyzetben. A délutánra tervezett családi programok jól sikerülnek, ön nagyon szívélyes, ha vendégül lát valakit. NYILAS (11. 23. – 12. 21.) Ön ma ellenállhatatlan, olyan erős a kisugárzása, hogy nem lehet nem észrevenni. Ha ön egyedülálló, használja ki a mai napot, és legyen nagyon aktív! Sok bókot, elismerést zsebelhet be az ellenkező nem tagjaitól! BAK (12. 22. – 01. 20.) Lustán indul a mai napja, hajlamos elodázni a feladatait, de szerencsére nem is sürgeti semmi. A családtagjai meglepően készségesen, szívesen segítenek a háztartásban. VÍZÖNTŐ (01. 21. – 02. 18.) Valakivel olyan flörtbe bonyolódik, ami alaposan felkavarja az érzéseit. A románc azonban valószínűleg rövid életű lesz – jól gondolja meg, érdemes-e egyáltalán belekezdeni ebbe a kis kalandba.

HALAK (02. 19. – 03. 20.) Ma kedvére van, ha sok ember veszi körül. Ha nem kap meghívást erre a napra, szervezzen ön egy vendégséget! Remekül fogja majd érezni magát.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.