E

Indonesia Tatler Homes - - CONDOMINIUM -

&A In­te­ri­ors took five months to con­vert a trendy con­do­minium com­pris­ing 170 square me­tres on the 20th floor of River­gate Condo in River Val­ley, Sin­ga­pore into a tran­quil, light and airy liv­ing space. “The chal­lenge was to cre­ate a Hamp­tons’ at­mos­phere, which trans­lates into a light, airy and spa­cious liv­ing space, in an ur­ban en­vi­ron­ment,” E&A In­te­ri­ors told In­done­sia Tatler Homes. “Be­ing a young and ac­tive pro­fes­sional, the city life and lights of­fered enough ex­cite­ment for our client, hence the spa­cious apart­ment needed to feel cosy and homely,” they added. Another as­pect that in­flu­enced the de­sign was the fact that in our mod­ern lives the 9 to 5 rou­tines are not al­ways ap­pli­ca­ble; pro­fes­sion­als tend to do a lot of work from home and need a liv­ing space that can also ac­com­mo­date a com­fort­able work en­vi­ron­ment.

The fresh colour pal­ette pre­sented on the fine linens and tex­tured ma­te­ri­als man­ages to en­hance and em­brace the in­flux of nat­u­ral light from the large win­dows of the condo. In the liv­ing room, scat­ter cush­ions with bold pat­terns art­fully com­bine soft state­ment blues and peach hues to cre­ate a vi­brant am­biance. The ad­di­tional use of soft pas­tels through­out the apart­ment en­sures a rest­ful and re­laxed en­vi­ron­ment for the client to come home to.

The fur­ni­ture and fix­tures were all cus­tom made by E&A In­te­ri­ors with the ex­cep­tion of the dec­o­ra­tive light­ing, which was

Newspapers in English

Newspapers from Indonesia

© PressReader. All rights reserved.