Wicklow People

RESULTS AND FIXTURES

-

Wicklow League fixtures Wednesday, April 11 Andy McEvoy Premier 1:

Roundwood AFC v St Peter’s FC, 7.00, Vartry Grounds. Bohs S.C. v Knockmitte­n United, 6.30, Phoenix Park.

Pat O’Toole Division 1B: Thursday, April 12 Andy McEvoy Premier 1:

Ashford Rovers v Arklow Celtic, 7.00, Ballinalea Park.

Saturday, April 14 John Tobin Youth League:

Arklow Town v Aughrim Rangers, 2.00, Bridgewate­r Centre Park; Ashford Rovers v. Avonmore FC, 3.00, Ballinalea Park.

Sunday, April 15 Charlie O’Leary Cup second round:

Arklow Celtic v Bohs Suppor ters Club, 11.00, Celtic Park; Carnew AFC v Frankfort FC, 11.30, Back Alley; Knockmitte­n United v Ashford Rovers A, 11.00, Tymon Park; Newtown United v Glencormac United, 11.30, Matt Kelly Memorial Grounds; Park Orient FC v Roundwood AFC, 11.00, Phoenix Park; Tallaght City v FC Lokomotiv, 11.00, Tymon Park; Templeogue United v Arklow United, 11.00, Tymon Park; Wicklow Town AFC v St Peter’s

FC, 11.30, Finlay Park.

Ballywaltr­im FC v Arklow United, 11.00, Ballywaltr­im Recreation­al Park; Aughrim Rangers v Shamrock Celtic, 11.30, Allen Park; Carnew AFC B v Avonmore FC, 2.00, Back Alley; Conary United v Wicklow Town AFC, 11.30, Rooster Park; Arklow Celtic B v Dearg Celtic, 2.00,

Division 3:

Celtic Park.

Wicklow League results

St Peter’s FC 5, Avonmore FC 0; Wicklow Town AFC A 3, Carnew AFC A 10 (AET); Wicklow Town AFC B 1, Newtown United 7. Tallaght City 4,

Wicklow Cup quarter-finals: Andy McEvoy Premier 1:

Roundwood AFC 1.

Pat O’Toole Division 1B:

4, St Patrick’s AFC 3. Avonmore FC 3, Arklow

Youths Shield:

United 0.

WDSL fixtures

Ashford Rovers

Thursday, April 12 U-12/U-13 Challenge Cup second round:

Arklow United U-13 v Aughrim Rangers U-13, Ferndale Park.

U-14 Interim finals second legs:

Ashford Rovers (3) v Greystones United (0), Ballinalea Park; Newtown Juniors (3) v Glencormac United (3), Matt Kelly Memorial Grounds; Coolboy Rangers (3) v Arklow Town A (2), Coolboy Community Spor tsfield; Avonmore FC v Roundwood AFC (1).

Saturday, April 14 U-8 A1:

Carnew AFC v Wicklow Rovers Blue, Back Alley; Ashford Rovers v Newtown Juniors, Ballinalea Park; Arklow United v Rathnew AFC Green, Ferndale Park; Rathnew AFC v Shillelagh United Youths, Shamrock Park.

Arklow Town v Wicklow Rovers Green, Bridgewate­r Centre Park; Avonmore

U-8 A2:

FC v Roundwood AFC, Tullylusk; Glencormac United v St Anthony’s Kilcoole United FC Green, Ryder’s Field; Coolboy Rangers v Wicklow Rovers White, Coolboy Community Spor tsfield.

Greystones United AFC B v Arklow United Stripes, Woodlands; Rathnew AFC v Newtown Juniors, Shamrock Park; Ashford Rovers v Arklow Town Black, Ballinalea Park; St Patrick’s AFC v Enniskerry FC, Kilcashel.

Arklow United Stars v Arklow Town Red, Ferndale Park; Glencormac United v Avonmore FC, Ryder’s Field; St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Greystones United AFC C, Finn Park.

Greystones United AFC A v Arklow Town White, Woodlands; Roundwood AFC v Wicklow Rovers Green, Vartry Grounds.

Avonmore FC v Arklow United, Tullylusk; Carnew AFC v Wicklow Rovers Green, Back Alley.

Greystones United AFC Yellow v Ashford Rovers Yellow, Woodlands; Rathnew AFC Green v Greystones United AFC Green, Shamrock Park; Spor ting Greystones FC White v St Patrick’s AFC, Allen Park.

Coolboy Rangers v Roundwood AFC, Coolboy Community Spor tsfield; Arklow Town White v Wicklow Rovers White, Bridgewate­r Centre Park; Wolfe Tone YC v Spor ting Greystones FC Black, Temple Spor tsfield.

Glencormac United v Enniskerry FC, Ryder’s Field; Newtown Juniors v

U-9 A1: U-9 A2: U-9 A3: U-10 A1: U-10 A2: U-10 A3: U-10 A4:

Greystones United AFC Red, Community Grounds; Wicklow Town AFC v Wicklow Rovers Blue, Finlay Park.

Carnew AFC v St Anthony’s Kilcoole United FC Black, Back Alley; Ashford Rovers Blue v Coolboy Rangers Maroon, Ballinalea Park; Arklow Town White v Greystones United AFC A, Bridgewate­r Centre Park; Enniskerry FC Red v Wolfe Tone YC, Bog Meadow.

Enniskerry FC White v Rathnew AFC Green, Bog Meadow; Arklow United Stars v Glencormac United, Ferndale Park; Arklow Town Black v Roundwood AFC, Bridgewate­r Centre Park; Greystones United AFC B v Shillelagh United Youths Sky Blue, Woodlands.

U-11 A3: Wicklow Rovers Green v Shillelagh United Youths Navy, Whitegates; Arklow United Stripes v St Anthony’s Kilcoole United FC White, Ferndale Park; Aughrim Rangers v Wicklow Town AFC, Allen Park.

Greystones United AFC D v Arklow Town Red, Woodlands; Ashford Rovers Yellow v Greystones United AFC C, Ballinalea Park; Avonmore FC v Newtown Juniors, Tullylusk.

U-11 A1: U-11 A2: U-11 A4: U-12 Premier League A1:

Aughrim Rangers v Glencormac United, Allen Park; Arklow Town A v St Anthony’s Kilcoole United FC A, Bridgewate­r Centre Park; Roundwood AFC v Wicklow Rovers U-11A, Vartry Grounds.

U-12 Division A1:

St Patrick’s AFC v Avonmore FC A, Kilcashel; Wicklow Rovers v Coolboy Rangers, Whitegates; Greystones United AFC A v Arklow United, Woodlands; Wicklow Rovers C v Spor ting Greystones FC Black, Whitegates.

Enniskerry FC B v Avonmore FC B, Allen Park; Rathnew AFC v Greystones United AFC B, Shamrock Park; Newtown Juniors v Greystones United AFC C, Community Grounds; Spor ting Greystones FC v Ashford Rovers, St Laurence’s National School.

U-12 Division A2:

Greystones United AFC B v Arklow Town, Woodlands; Coolboy Rangers v Arklow United, Coolboy Community Spor tsfield; Greystones United AFC A v Carnew AFC, Woodlands; Wicklow Rovers B v Ashford Rovers A, Whitegates; Aughrim Rangers v Rathnew AFC, Allen Park.

U-13 Premier League A1:

Newtown Juniors v Ashford Rovers, Matt Kelly Memorial Grounds; Carnew AFC v Rathnew AFC, Back Alley; Arklow Celtic v Glencormac United AFC, Celtic Park; Greystones United v Wicklow Rovers A, Woodlands.

Coolboy Rangers v Avonmore FC, Coolboy Community Spor tsfield; Wicklow Rovers B v Roundwood AFC, Whitegates.

U-14 Premier League A1: U-14 Division A1: U-15 Carlow/Wicklow Cup semi-final first leg:

Roundwood AFC v St Patricks Boys, Vartry Grounds.

U-15 Premier League A1:

Arklow Town A v Roundwood, Bridgewate­r Centre Park; Wicklow Rovers B v Coolboy Rangers, Whitegates. U-16 Premier League A1: Arklow Town v Avonmore FC, Bridgewate­r Centre Park; Arklow United v Wicklow Town AFC, Ferndale Park; Wicklow Rovers v Coolboy Rangers, Whitegates.

Sunday, April 15 U-12 Carlow/Wicklow Cup semi-final first leg:

Wicklow Rovers B v Baltinglas­s Town, Whitegates.

WDSL results U-12 SFAI Subway Championsh­ip Leinster Plate play-off:

Wicklow Blue 0.

SFAI Subway Championsh­ip Leinster Plate play-off:

0. Carlow 3, Wicklow Yellow

Wicklow Rovers U-11 A 0, Aughrim Rangers 2.

Avonmore FC A w/o, Wicklow Rovers C scr/; Arklow United 0, Wicklow Rovers B 2.

Avonmore FC B 3, Spor ting Greystones FC 0.

Arklow Town A 0, Coolboy Rangers 2; Wicklow Rovers B 0, Carnew AFC 1; Rathnew AFC 1, Greystones United AFC A 2.

Rathnew AFC 9, Newtown Juniors 0; Greystones United AFC 2, Carnew AFC 1.

Avonmore FC 2, Roundwood AFC 1.

U-12 Premier League A1: U-12 Division A1: U-12 Division A2: U-13 Premier League A1: U-14 Premier League A1: U-14 Division A1:

Wicklow Yellow 1,

U-16 Premier League A1:

Avonmore FC 2, Arklow United 1; Wicklow Town AFC 4, Wicklow Rovers 0.

Newspapers in English

Newspapers from Ireland