Hysa e Ahmeti flasin për mundësinë e kalimit të kufirit Kosovë - Maqedoni me letërnjoftim

Koha Ditore - - ARBËRI -

marrëveshja për kalim të kufirit me letërnjoftime dhe mirëpret synimin e Qeverisë së Maqedonisë për ndërtimin e rrugës Shkup – Bllacë me shpresë që punimet të fillojnë sa më shpejt”, citohet të ketë thënë ambasadori Hysa.

Marrëdhëniet e ngushta politike dhe ekonomike me Kosovën duhet të thellohen edhe më tepër nëpërmjet zbatimit të marrëveshjeve ekzistuese bilaterale, por edhe të firmosjes së marrëveshjeve të reja.

Kryetari Ahmeti uroi që liderët politikë të Republikës së Kosovës të gjejnë një zgjidhje sa më të shpejtë dhe gjithëpërfshirëse për ngërçin politik të krijuar pas zgjedhjeve të qershorit.

(koha.net)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Kosovo

© PressReader. All rights reserved.