Wahlberg me rol në filmin “Six Billion Dollar Man”

Koha Ditore - - MESPËRMES -

Aktori Mark Wahlberg, ka fituar rolin kryesor në filmin e ri “The Six Billion Dollar Man”, duke u rikthyer në punë me ish-regjisorin e tij Peter Berg për filmin “Lone Survivor”.

Wahlberg do të luajë rolin e ishastronautit Steve Austin, të cilit i jepen pjesë bionike në trupin e tij shkaku i një aksidenti.

I pajisur me këmbë dhe sy bionikë, ai përdorë fuqitë e tij të reja për t’i ndihmuar qeverisë amerikane.

Filmi është i bazuar në romanin e vitit 1972, “Cyborg” nga shkrimtari Martin Caidin, i cili krijoi edhe serinë “The Six Million Dollar”.

Wahlberg gjithashtu do të realizojë edhe një film tjetër me kompaninë e tij, “Closest to the Hole Prods”, me partnerin e tij Stephen Levinson.

Studioja filmike “Disney”, ka bërë të ditur se pjesa e re e filmit të famshëm “Toy Story” do të jepet premierë në qershor të vitit 2017.

Regjinë e filmit “Toy Story 4” do ta realizojë John Lasseter, ka bërë të ditur drejtori i “Disneyt”, Bob Iger.

Ende nuk dihet nëse zërat do t’i huazojnë Tom Hanks dhe Tim

Newspapers in Albanian

Newspapers from Kosovo

© PressReader. All rights reserved.