Konfirmohet filmi i ri “Toy Story 4”

Koha Ditore - - MESPËRMES -

Allen, aktorët që kanë qenë pjesë e pjesëve të para të filmit.

Filmi i fundit i serive – “Toy Story 3” ishte publikuar në verën e vitit 2010 dhe fitoi afër 1.1 miliard dollar nëpër arkat filmike në botë. Seria e filmave “Toy Story” ka fituar më shumë se 1.9 miliard dollar në arkat filmike që nga debutimi i vitit 1995.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Kosovo

© PressReader. All rights reserved.