Lawrence shkëlqen në premierën e filmit ku u detyrua të këndonte

Koha Ditore - - MESPËRMES -

part 1” në Londër.

Ajo në këtë premierë ishte edhe me yjet tjerë të filmit, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Juliane Moore dhe Donald Sutherland.

“Jemi tejet të lumtur që këta filma janë pritur shumë mirë nga fansat”, tha aktorja.

Në këtë film Lawrence detyrohet të këndojë këngën “The Hanging Tree” dhe për këtë ajo ishte frikësuar aq shumë sa që kishte qarë gjatë.

“Ajo kishte shumë frikë për performancën e saj, qau në mëngjes para se të këndonte, por këndimin e bëri shumë mirë – dhe më ka urryer sepse e detyrova ta bënte këtë”, ka thënë regjisori i filmit, Francis Lawrence.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Kosovo

© PressReader. All rights reserved.