Tauke nikah Disember

Berita Harian - - VARIASI -

Selepas mengikat tali pertunangan selama dua tahun, pelawak popular, Tauke dan tunangnya, Nadia Mohd Affendi bakal melangsungkan pernikahan pada penghujung tahun ini.

Tauke memberitahu Raja, dia akan bernikah dulu pada tarikh yang dirahsiakan. Majlis resepsinya pula akan berlangsung pada 9 Disember ini di Putrajaya.

Sebelum ini, ramai yang menganggap Tauke dan Nadia sudah putus tunang memandangkan tiada ura-ura mahu melangsungkan perkahwinan.

“Tarikh nikah terpaksa dirahsiakan dulu. Kami hanya membuat majlis pernikahan secara tertutup untuk ahli keluarga dan rakan baik.

“Kami bagaimanapun, akan meraikan tetamu dalam majlis resepsi pada 9 Disember di

Putrajaya. Saya tahu ramai yang tertanya-tanya kenapa saya sudah jarang kelihatan bersama tunang. Ada yang menganggap kami sudah putus tunang.

“Sejujurnya, kami masih bersama. Walaupun Nadia menjadi pengurus, saya pula kurang selesa selepas kami bertunang,” katanya.

Eloklah tu... Lebih manis apabila tidak selalu kelihatan bersama. a a a k p

ny

a cerita yang ap didengar ai pelakon rlebih dulu cimpung dunia gaansejak 16 tahun itu. umber ndakwa, iplin Fadlan akin kketika binebuah ersiri,

dan itu pernah berlakon sebagai ‘pak pacak’, penari dan menumpang rumah orang selama setahun ketika mula bertapak.

Fadlan juga pernah makan hanya sekali sehari kerana tidak cukup duit hingga badan kurus kering. Jangan rosakkan kepercayaan hanya kerana sudah terasa diri bagus. Sayangkan bakat dan kenang pengorbanan selama ini.

Delina

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.