Cosmo Quiz

Cosmopolitan (Malaysia) - - CONTENTS -

Kebanyakannya A KURANG YAKIN

Bukan semua orang mempunyai keyakinan secara semula jadi, and that’s okay. Kesanggupan kamu untuk berjalan seiringan secara berkumpulan menunjukkan kamu team player yang baik. Tapi hanya kerana orang lain tak buat sesuatu perkara, tak bermakna kamu juga patut elakkannya. Cuba lakukan lebih banyak perkara yang kamu tak pasti dan kamu mungkin akan berubah menjadi total boss.

Kebanyakannya B DAHULUKAN ORANG LAIN

Kamu ada keberanian, tapi jarang gunakannya untuk diri sendiri. Sebaliknya, kamu tonjolkan kelebihan yang dimiliki untuk memberi manfaat kepada temanteman. Memang bagus apa yang kamu buat, tapi kamu boleh dianggap korban jika pergunakan diri untuk kebaikan orang lain semata-mata. Next time you have the spotlight, steal a little shine.

Kebanyakannya C OFF THECHARTS

Way to own it – kamu adalah peminat diri sendiri. Cuma pastikan can-do’tude kamu itu tidak mendatangkan masalah atau memudaratkan. Berlagak bagus (kalau kamu betul-betul bagus) tak salah asalkan kamu sentiasa akui kesilapan yang dilakukan. Kadangkala tunjukkan yang kamu vulnerable, barulah kamu akan dapat penghormatan tertinggi daripada orang sekeliling.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.