JEJAKA BUJANG VS. JEJAKA BERKAHWIN

Cosmo minta beberapa jejaka kongsikan pandangan dan perkara yang bermain dalam minda mereka sejujurnya.

Cosmopolitan (Malaysia) - - LOVE & MEN -

PERATUS JEJAKA MENGAKU SUKA MEMBANDINGKAN KEKASIH BARU DAN LAMA DALAM DIAM. HMM, TAK PATUT! SUMBER: TINJAUAN COSMOPOLITAN MALAYSIA

JAWAPAN JEJAKA BUJANG:

Menonton wayang, minta si dia pilih restoran pilihan dan dinner bersama sebelum pulang. Buat keputusan destinasi percutian ketika on the way ke lapangan terbang. Lebih fun and fearless... Selalunya empat hingga lima kali. Tapi ucapan selamat pagi adalah rutin wajib. Tak mahu tersalah pilih, perlahan-lahan cari pasangan hidup. Memang ramai yang dijumpai setiap hari dan kamu juga boleh stalk gadis cantik di Instagram. Cara paling romantis untuk habiskan malam minggu bersama pasangan? Weekend getaway lebih seronok jika... Berapa kali dalam sehari kalian membalas pesanan WhatsApp? Pandangan kamu tentang perkahwinan? Berapa kali dalam sehari mata kamu melirik wanita lain?

JAWAPAN JEJAKA BERKAHWIN:

Pesan fast food sambil menonton Game of Thrones maraton. Sweet escape ke Bali atau Boracay. Berjemur di bawah sinaran mentari. Paling syok, si dia seksi mengenakan bikini. Banyak kali kerana jika tak hantar pesanan kepadanya, dia mungkin fikir suaminya sedang menggatal dengan wanita lain. Perkahwinan melibatkan dua orang. Tolak ansur dan komunikasi adalah kunci utama. Banyak kali tapi tak bermakna mereka mahu berkenalan kerana hati sudah dimiliki.

RYAN REYNOLDS

HENRY CAVILL

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.