Celebrity

Cosmopolitan (Malaysia) - - CONTENTS -

Betapa kuatnya pengaruh laman sosial dan digital hari ini, kan? Jika kamu meraih jutaan pengikut bermakna kamu boleh menjana pendapatan sampingan yang banyak. Jejaka yang Cosmo senaraikan ini mempunyai ramai pengikut kerana kandungan post menarik seperti fesyen, masakan, kembara dan aktiviti harian.

Adam Gallagher @iamgalla (2.1 juta pengikut) Bermula dengan laman blog mengenai kehidupan hariannya di New York, Adam meraih ramai pengikut kerana stail fesyennya. Dia juga mendapat bayaran hanya dengan menghadiri acara minggu fesyen di sekitar Eropah selain kolaborasi bersama beberapa jenama terkenal antarabangsa.

ChristianLeBlanc @lostleblanc (379 ribupengikut) Dia sanggup berhenti kerja sebagai pegawai bank di Kanada dan memulakan pengembaraannya di seluruh dunia . Christian kini merupakan pengembara sepenuh masa dan menerima undangan oleh beberapa agensi pelancongan di Thailand dan Filipina untuk mempromosikan pelancongan di negara itu.

LukaSabbat (1.2 juta pengikut) @lukasabbat Usahawan dan penata gaya muda ini mewarisi gaya fesyen ibunya yang pernah menjadi stylist jenama Galliano dan Diot. luka juga pernah memperagakan koleksi kanye West selain berja dengan jenama besar seperti Dolce & Gabbana dan Hugo Boss.

AdamDidam @adamdidam (330 ribu pengikut) Dunia masakan membuatk an Adam dikenali di Malaysia. Jejaka kelahiran Kelantan ini sanggup meninggalalkan kerjaya di syarikat cari gali dan meneruskan minat dalam bidang masakan. Cuba kamu stalk bidang boleh lapar Instagram Adam, dibuatnya.

@princepelayo (1 juta pengikut) Pelayo Diaz Blogger fesyen dan model dari Sepanyol ini sering memberi fesyen, ulasan mengenai makanan dan hotel. menerima Pelayo sering undangan untuk menu di restoran, mencuba dibayar untuk hadir acara fesyen serta ke percuma menginap secara di hotel mewah dengan hanya membuat review.

Gabriel Conte @gabrielconte (2 juta pengikut) Dengan hanya memuat naik video lucu dan kembaranya ke tempat-tempat menarik, Gabriel meraih pendapatan mewah sebagai influencer di Amerika Syarikat, Kanada dan Australia.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.