KESAN SELEPAS 4 MINGGU

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

“Kami mahu hasilkan ‘Super Cream’ yang menunjukkan perubahan pada setiap tanda-tanda penuaan wajah. Bagi mengukuhkan keberkesanannya adalah sangat penting untuk mencuba tindak balas produk pada kulit yang mengalami tanda-tanda penuaan yang jelas. Kami mahukan produk ini bertindak secara menyeluruh dalam memulihkan penuaan pada kulit, bukan menyelesaikan satu dua masalah sahaja,” jelas Dr. Genesky.

Pabila ditanya sama ada produk ini berfungsi sebagai langkah pencegahan atau rawatan, jawabnya produk ini dicipta sebagai satu produk merawat. Saran Dr. Genesky lagi, jika anda berasakan Super Multi-Corrective Cream tidak cukup dalam menawarkan lembapan pada wajah, pengguna boleh memadankannya dengan krim pelembap. “Mungkin pada waktu malam anda boleh gandingkan krim hebat ini dengan Midnight Recovery Concentrate,” cadangnya.

Seramai 117 wanita (Asia, Caucasian, Hispanic dan Afrika/Amerika) berusia antara 55-57 tahun mencuba Super Multi-Corrective Cream selama empat minggu dan mereka mendapati:

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.