Sebagai pereka, anda lebih cenderung mereka sesuatu yang anda suka atau sesuatu yang anda rasakan orang akan suka?

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

dalam dunia fesyen dan mula mereka baju sendiri. Pernahkah anda bermimpi untuk melakukan pekerjaan lain?

“Tidak! Sejak kanakkanak lagi saya sudah jatuh cinta pada fesyen dan apa sahaja yang saya lakukan saya tentukan ia berkaitan dengan fesyen. Tetapi saya percaya setiap gadis punya impian untuk bergelar rock star, begitu juga saya (ketawa). Saya memang sukakan muzik rock.”

6

“Saya percaya haruman memang boleh merubah mood, sebab itu kita beli pelbagai haruman dan bertukar-tukar memakainya. Secret Wish misalnya aromanya lebih santai, La Vie De Boheme pula menyuntik bau yang lebih romantik.” 9

“Saya sukakan muzik rock juga era 60-an. La Vie De Boheme adalah satu jelmaan fantasi saya tentang dunia fesyen saya.”

Kandungan atau bahan haruman yang anda gemari?

“Saya sukakan mawar dan peony. Dan jika awak mahu tahu, Secret Wish adalah haruman yang sering saya gunakan dan sekarang saya selang-seli dengan La Vie

De Boheme.” “Kedua-duanya sekali. Pabila mereka haruman misalnya, kita reka wangian yang akan dibeli dan digunakan oleh kelompok sasaran kita. Haruman Anna Sui biasanya ambil masa yang agak lama, kadang-kadang hampir dua tahun hendak disiapkan. Saya sentiasa cuba menyuntik excitement pada setiap haruman baru.” 7 “Saya sukakan mawar dan peony. Dan jika awak mahu tahu, Secret Wish adalah haruman yang sering saya gunakan dan sekarang saya selangseli dengan La Vie De Boheme.”

8

Bagaimana anda rasakan haruman boleh merubah seseorang atau meningkatkan keyakinan? Ada sebarang sebab mengapa anda serapkan elemen pada haruman terbaru anda?

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.