MAHU LEBIH BANYAK KOLUM LELAKI

EH (Malaysia) - - Salam -

Bagi yang berminat menghantar artikel untuk ruangan Kata Lelaki dan Kata Wanita atau sebarang komen, hantarkannya kepada majalaheh@bluinc.com.my atau majalah EH! Blu Inc Media Sdn. Bhd., Lot 7, Jalan Bersatu 13/4, Seksyen 13, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan. No. Tel: 03-79527000 Saya ada beberapa cadangan dan permintaan, diharapkan majalah EH! dapat mempertimbangkannya.

Mohon adakan sneak peak atau previu mengenai siapa cover seterusnya dan mohon jasa baik team EH! atau pengarang mengambil YM Tunku Aminah Maimunah Iskandariah sebagai penghias cover bulan yang akan datang. Jasa baik semua amatlah dihargai peminat EH!

Kalau boleh wujudkan EH! lelaki setiap bulan. Tentunya lelaki di luar sana mahukan ini kerana apa yang team EH! lakukan amatlah amazing. Ya, saya tahu EH! ada membuat edisi istimewa, dedikasi untuk kaum lelaki seperti mengadakan ruangan lelaki mahupun cover Julai sebagai edisi lelaki, cuma saya harap ada EH! lelaki setiap bulan. EH! mempunyai ramai peminat lelaki sebagai penggerak fesyen mahupun hiburan amnya.

Sekian terima kasih.

1.

2.

PEMENANG BULAN INI!

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.