Bingkisan Istimewa

Pemberian hadiah buat pasangan mengundang rasa debar. Masakan tidak, sudah pasti anda bimbang andai pemberian tidak menepati kehendaknya. Kami mungkin ada jawapan yang sesuai bagi menyelesaikan masalah ini.

EH (Malaysia) - - Kata Pereka -

Kamera CASIO EXILIM ZR1200 boleh didapati dengan harga RM1,499 sejak November 2013. Anda juga berpeluang menerima Toshiba Wi-Fi Card secara percuma dengan setiap pembelian kamera ini*.

*hanya untuk masa terhad

Kamera dicipta untuk merakam memori indah bersama dan ia sesuai untuk membuktikan rasa kasih dan sayang anda kepada si dia. Kamera terkini CASIO EXILIM ZR1200 yang dikuasakan dengan EXILIM Engine HS Ver. 3. Ia lengkap dengan dwi-CPU, dua pemproses imej, pemproses boleh kon gur dan teras gra k ektor untuk imej yang berkualiti tinggi. Kami bawakan lagi sebab mengapa kamera ini sesuai untuk dihadiahkan kepada si dia.

ILUSI WAJAH CANTIK

Selain daripada Make-up Function (Natural Mode) untuk menghasilkan imej dengan kulit tampak lebih lembut, segar dan sihat, ZR1200 juga hadir dengan Skin Brightening Mode. Fungsi ini memberi ilusi kulit kelihatan lebih bersih dan lembut, untuk efek wajah cerah dan menawan. Pengguna juga boleh memilih antara 12 tahap berbeza di dalam Natural Mode atau Brightening Mode dan semua ini boleh didapati dalam Make-up Function untuk mencantikkan imej pelbagai jenis kulit.

TIME-LAPSE

Antara tarikan utama CASIO EXILIM ZR1200 ialah fungsi terkini kamera iaitu Time Lapse. Fungsi ini membenarkan pengguna menangkap gambar objek bergerak perlahan seperti di awang-awangan. Jarak masa untuk menangkap gambar awan, pemandangan malam, jalan raya dan sebagainya telah ditetapkan, jadi pengguna hanya perlu memilih pemandangan yang ingin dirakam untuk kualiti maksimum. Pengguna juga boleh menyesuaikan

setting ini secara manual. Malah, fungsi menyunting imej juga membenarkan pengguna menggabungkan lem Time Lapse dan berkongsi hasil kerja unik ini di laman sosial.

SESUAI UNTUK MEREKA YANG GEMAR MENGAMBIL GAMBAR 'SELFIE'

CASIO EXILIM ZR1200 dilengkapi dengan skrin boleh putar sehingga 180 darjah dan berimej resolusi tinggi iaitu 920,000 piksel, sesuai untuk mereka yang gemar mengambil gambar diri sendiri. Gambar self-portrait ini juga boleh diambil dari jarak jauh kerana kamera ini dibina dengan shutter pergerakan aktif yang merakam gambar ketika subjek bergerak. Selain itu, ia juga lengkap dengan built-in camera

stand yang membenarkan pengguna meletakkan kamera secara menegak atau mendatar untuk mendapatkan hasil gambar terbaik.

Untuk maklumat lanjut

Facebook : www.facebook.com/casioexilimmalaysia

Instagram : CasioExilimMalaysia

Product info : http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/dc/ex_zr1200/

Distributed by : Marco Heritage (M) Sdn Bhd

Contact : 03-4043 3111

Email : enq.dsc@marco-groups.com

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.