UNTUK MENDAPATKAN GARISAN MATA (EYELINER) YANG SEMPURNA BUKAN HANYA BERGANTUNG PADA CARA ANDA MENGGARISKANNYA, TETAPI BERGANTUNG JUGA PADA PRODUK YANG ANDA GUNA.

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

Selain garisan yang sempurna pada kelopak mata, hasil yang kekal lama juga memainkan peranan penting buat penggemar penggaris mata. Rahsia penggaris mata sempurna dan yang kekal lama boleh dimiliki dengan IN2IT Waterproof Eyeliner Pen.

Malah IN2IT kini hadir dengan tiga jenis pen penggaris mata yang berlainan khusus untuk anda yang inginkan garisan yang tebal ataupun tajam. Ciri-cirinya yang cepat kering, mudah dipakai dan juga kalis air, menjadikan pen penggaris mata ini satu aksesori sempurna buat wanita yang sibuk pada masa yang sama ingin tampil menawan sepanjang masa. 3 Variasi Pen Memberikan solekan mata yang tampak semula jadi namun cukup menyerlah. Ia mempunyai tekstur dan aplikator yang lembut untuk garisan lebih sempurna.

Gantikan penutupnya serta merta selepas digunakan bagi mengelakkan formulanya dari kering. Elok disimpan di dalam posisi menegak yang mana penutupnya di bawah. Pen ini akan mudah kering jika anda mengalihkan penutupnya dalam masa yang lama.

Tip:

ataupun dengan mengikut titik-titik pada garisan bulu mata.

Untuk garisan berdefinisi tinggi, gariskan ia pada garisan atas bulu mata dan juga garisan dalam bulu mata.

Tip:

Dihasilkan khusus untuk mencipta solekan mata lebih dramatik dan berkabut menawan. Ia adalah aksesori pelengkap buat wanita yang menggemari penggaris mata.

Daripada garisan yang halus hinggalah garisan yang lebih dramatik, anda boleh memilikinya dengan Bevel Tip. Berusnya yang fleksibel dapat memberikan kesan sempurna tanpa kesan comot. Warnanya juga lebih menyerlah dan segar sepanjang hari.

gunakan penggaris mata ini dengan pelbagai posisi untuk hasil yang berlainan. Melintangkannya untuk hasil garisan yang halus, manakala menegak untuk dapatkan tekstur yang tebal.

Tip:

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.