Miss Rosy

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

Cemburu dengan bintang-bintang terkenal di dalam majalah. Wajah mereka sangat cerah berseri. Saya ingin kelihatan begitu juga..

Istimewa L’ORÉAL PARIS

Miss Rosy

June 15, 2014 Mencuba L’Oréal Paris White Perfect Transparent Rosy Whitening buat kali pertama. Saya mulakan rutin penjagan kulit dengan mencuci muka menggunakan White Perfect Milky Foam diikuti dengan White Perfect Toner. White Perfect Day cream SPF17/PA++ pula digunakan pada waktu siang dan White Perfect Night Cream pada waktu malam. Nervous! Tapi saya harap kulit saya menjadi cerah kemerah-merahan bak selebriti dalam majalah.

25 Likes 6 Comments

Selepas seminggu mencuba rangkaian L’Oréal Paris, saya dapati beberapa perubahan pada wajah. Pencuci muka White Perfect Milky Foam membersih kotoran yang menyumbat liang pori, lantas liang pori berkurangan! Manakala White Perfect Toner menyegarkan dan melembapkan kulit untuk kembalikan kulit halus dan gebu. White Perfect Day Cream SPF17/PA++ pula melindungi kulit daripada sinaran UVA dan UVB. Pada waktu malam pula, White Perfect Night Cream bertindak mencerahkan kulit ketika tidur!

Miss Rosy

June 22, 2014

28 Likes 11 Comments

Hai semua! Ramai memuji wajah berseri dengan kulit cerah kemerah-merahan. Sebab utama saya gemarkan rangkaian ini kerana ia mengandungi kandungan Permata Tourmaline Merah Jambu untuk membangkitkan seri kulit dengan rona kemerah-merahan dan Melanin-VanishTM yang mengurangkan bintik gelap, mencerah dan memberi kulit ton sekata. Tidak percaya? Cubalah sendiri!

Miss Rosy

June 26, 2014

35 Likes 17 Comments

Miss Rosy

June 14, 2014 Bagaimana untuk mendapatkan kulit cerah menawan? Kongsi rahsia anda di sini!

25 Likes 6 Comments

Tip daripada jurulatih di gim: tidur dengan cukup dan lakukan senaman. Ini membantu darah mengalir ke seluruh badan dan mengimbang nutrien dalam badan juga.

Shasha Halim

Makan sayuran dan buah-buahan kerana ia mengandungi vitamin dan nutrien berkhasiat untuk kulit!

Qistina

Ibu pesan untuk minum air suam dengan kerap, kerana ini membantu melembapkan kulit.

Lailaa Ann

Miss Rosy

Macam menarik! Baik, nanti saya cuba. Terima kasih semua!

ArdinaWani

Betul kata

@Lailaa Ann! Minumlah sekurangkurangnya 2 liter air setiap hari.

Ashura

Guna pelindung sinar UV jika mahu keluar rumah.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.