Fasa Baru Rekaan Raya

IDEA PEREKA DALAM MELUNASKAN REKAAN LABEL EKSKLUSIF, DIFUSI DAN REKAAN KOLABORASI ONLINE SAMBIL MENGEKALKAN PRACTICALITY.

EH (Malaysia) - - Stail -

koleksi Konsep menjurus dan tema kepada koleksi? bunga-bungaan Pada tahun di ini, musim tema bunga khususnya name Raya keindahan Blossoms. bunga sakura di Jepun. Hence the

Berapa lama masa yang diambil bagi menyiapkan koleksi raya kali ini? Bermula dari proses pemilihan konsep, lakaran, fabrik, sampel, finishing, penggambaran, pemasaran dan menyiapkan produk final, kesemuanya mengambil masa lebih kurang empat bulan.

Gaya wanita yang mahu ditonjolkan dalam koleksi ini? Gaya wanita of subtle grace and elegant. The look is extremely polished but not constricting, feminine yet not girly.

Mengapa memilih Nur Fazura sebagai ikon raya anda? Kerana Fazura mempunyai aura subtle grace and elegant. Koleksi tahun ini compliments her personal style without being overpowering. Rangkaian harga? Bermula dari RM1800 hingga RM3500.

Berapa banyak helaian yang dikeluarkan? Sebanyak 18 gaya dan setiap satunya mempunyai enam hingga 12 helai dalam warna berbeza. Maksudnya, setiap helaian adalah eksklusif.

Bagaimana pula dengan sasaran usia? Target umur

bermula dari 25 tahun dan ke atas.

Idea penggayaan terbaik raya ini? To keep it simple dan utamakan keselesaan. Baju kurung moden semi-fitted dengan jemeki yang minimal membuatkan penampilan seseorang itu chic and polished. Tidak perlu sarat dengan aksesori atau solekan yang tebal.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.