Mulus Magis

BEDAK ASAS ATAU PENYAMAR NODA TIDAK KIRA KOMPAK ATAU CECAIR JIKA SERASI PADA KULIT BOLEH MENGHASILKAN SATU LAPISAN KULIT MULUS LAIN PADA WAJAH ANDA!

EH (Malaysia) - - Kulit -

TIP: Jika boleh elakkan pemakaian bedak asas dua lapis (cecair dan kompak). Sememangnya kulit akan tampak lebih mulus dengan dua lapisan namun akan menyebabkan kulit sukar untuk bernafas, jadi pilih bedak asas yang mampu melitupi cela kulit walaupun dengan tekstur yang ringan!

ETUDE MAGIC ANY CUSHION Teksturnya yang lembut dan lembap membuat kulit sentiasa tampil ringan dan litupannya lebih menyeluruh. RM119 SHU UEMURA COMPACT FOUNDATION Bertekstur krim dalam bentuk kompak, menghasilkan kemasan lembut dan flawless!

CHANEL PERFECTION LUMIERE VELVET LONG WEAR SHINE CONTROL POWDER SPF20/ PA++ Kemasan pusam pada kulit tidak semestinya membuat kulit kering. Malah kulit tampak lebih sihat dan bebas minyak. RM140

MARY KAY CC CREAM SUNSCREEN BROAD SPECTRUM Krim CC untuk kulit yang lebih mulus dan terlindung dari sinaran UV, formula non-comedogenic dan tekstur yang ringan tidak akan membuat pori-pori tersumbat. RM75

LAURA MERCIER HIGH COVERAGE CONCEALER Khas untuk bawah mata, ia berupaya melitupi lingkaran gelap dan sembap. RM109

N O S G N I L E Y A S D N I L

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.