Pulih & LEMBAP

EH (Malaysia) - - Soal Cantik -

Rasa sangat tidak selesa apabila kulit rasa tegang dan kasar akibat penyahhidratan? Sebab itulah anda memerlukan h2o+ Face Oasis Hydrating Treatment – gel pelembap 100% bebas minyak yang melembap secara mendalam sambil mengurangkan kehadiran garis halus. Menggabungkan phospholipids, iaitu kompleks pelbagai vitamin dan botani laut pelembap, tekstur asas gel ini menyerap lebih pantas berbanding pelembap krim, dan mengembalikan lembapan serta merta pada kulit kering, menganjalkan garis halus dan garis penyahhidratan serta membantu kulit menentang kerosakan harian akibat tekanan persekitaran.

h2o+ Face Oasis Hydrating Treatment ( 50ml), RM159.00

TAHUKAH ANDA? Anda boleh menggunakan gel rawatan ini bak mask. Sapu lapisan tebal dan biarkan ia semalaman untuk keputusan yang menyegarkan pada keesokan pagi!

PROMOSI Dapatkan set hadiah h2o+ bernilai RM59 secara percuma apabila anda membeli Face Oasis Hydrating Treatment (50ml) pada harga RM159. Terhad kepada 100 pelanggan pertama sahaja. Pembaca harus membawa muka surat asal ini sewaktu pembelian. Sah sehingga 31 Ogos 2014. Sementara stok masih ada. Boleh didapati di cawangan h2o+ di The Gardens, 1 Utama, Gurney Plaza, Pulau Pinang dan Mahkota Parade, Melaka. Untuk maklumat lanjut, hubungi talian khidmat pelanggan di 03-7880 1094 atau layari h2oplus.com.my

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.