Pemulih KULIT ANDA

EH (Malaysia) - - Soal Cantik -

Bukan sekadar herba di dalam teh minum petang anda, ginseng juga terkenal untuk mengganti dan memulih sel kulit untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kulit kering, melasma dan kedutan. Ia juga kandungan utama dalam produk Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Cream. Ekstrak yang diambil daripada akar ginseng kaya dengan nutrien manakala buah ginseng Korea dalam rawatan anti penuaan ini menggalakkan peredaran darah dan melembapkan kulit yang menyerap jauh ke dalam kulit untuk penampilan lebih sihat, muda dan berseri.

Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Cream (60ml), RM650

CUBA INI! Sapu krim setiap pagi dan malam pada kulit untuk rasa lebih segar. Sapu krim bersaiz kacang pis dan sapu sama rata pada muka dan leher. Tutup muka dengan tapak tangan selama beberapa saat untuk penyerapan lebih baik.

PROMOSI Dapatkan Sulwhasoo Concentrated Ginseng Nourishing Facial selama 60 minit dengan harga istimewa RM228* (Harga biasa: RM288). Dapatkan set hadiah 8 produk (bernilai RM301)* dengan pembelian Concentrated Ginseng Renewing Cream (60ml) pada harga RM650. *Sah bermula 1 hingga 31 Ogos 2014. Pembaca harus tunjukkan muka surat ini untuk menebus tawaran. Sulwhasoo boleh didapati dalam Parkson di Pavilion KL, 1 Utama dan Gurney Plaza, Pulau Pinang.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.