KESERIAN DIDEDAHKAN

Ingin dapatkan kulit yang cerah dan lembap secara semula jadi? Mulakan dengan melembapkan kulit dengan koleksi terkini Laneige, Brightening Sparkling Water yang memberikan kulit anda pelbagai kelebihan menarik:

EH (Malaysia) - - Wangian -

1. Memperbaiki peredaran darah

Peredaran darah yang lemah menyebabkan kulit menjadi gelap dan kusam. Cerahkan ton kulit anda dengan sparkling water yang mengandungi asid karbonik untuk meningkatkan peredaran oksigen dan darah dalam saluran darah. Ia mengembalikan keserian semula jadi kulit dan juga menganjalkan kulit.

3. Membersih dan menganjal liang pori

Liang pori besar adalah masalah umum kerana penghasilan sebum berlebihan. Sparkling water mengandungi micro-carbonation massage grains, yang mengurangkan lebihan minyak dan cela sambil menguatkan lapisan pertahanan kulit agar liang-liang pori kekal bersih dan anjal!

2. Menyokong pusing ganti sel kulit mati

Ton kulit yang kasar, kusam dan tidak sekata ialah hasil daripada pusing ganti sel kulit mati yang perlahan. Manjakan kulit dengan sparkling water untuk mengurangkan kulit kusam berlebihan, mengembalikan kulit yang bersih dan segar serta menguatkan permukaan kulit agar ia kekal sihat.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.