LIBRA

EH (Malaysia) - - Horoskop -

CANCER

Di awal tahun ini, anda begitu berkobar kobar tatkala memikirkan mengenai wang. Mengapa itu berlaku? Adakah kerana keadaan kerjaya yang menuntut komitmen sepenuhnya? Atau takutkan perihal cinta yang boleh

Wah, cinta menjadi fokus utama untuk anda di awal tahun ini. Makan malam berdua, jambangan bunga untuk si dia serta percutian romantis berlegar-legar di fikiran untuk dijadikan hadiah buat si dia. Pasangan anda pasti gembira mereka tidak perlu terlalu stres memikirkan hal ini bilamana semuanya anda yang tanggung! Untungnya mereka.

SAGITARIUS

Anda memikirkan sesuatu yang menarik untuk dikongsi bersama teman tersayang – iaitu melakukan aktiviti luar bersama. Mungkin bosan dengan perkara sama yang dilakukan setiap hari, anda cuba cari jalan keluar bagi membaiki hubungan sedia ada. Apabila hubungan gembira, ia mempengaruhi keadaan anda bersama orang lain dan kerjaya.

PISCES

Jika anda rasa tidak yakin dengan hubungan yang terjalin, ambil masa untuk berenggang dengannya. Rehatkan minda dan fikir masakmasak mengenai apa jua keputusan yang bakal dibuat. Bercuti, membaca novel kegemaran, membeli-belah atau apa juga yang mampu membuatkan anda dalam emosi yang stabil. Berkomunikasilah antara kalian dan pastikan segala masalah diluah dan diselesaikan dengan cara yang betul.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.