Sel tumbuhan Edelweiss

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

Lambat memulakan rejim penjagaan wajah. Lebih baik menjauhi daripada mengubati, justeru digalakkan untuk memulakan rejim anti penuaan seawal usia 25. Selain itu, elak menukar produk penjagaan wajah terlalu kerap, bimbang ia mengganggu struktur kulit kerana ia mengambil masa 21 hingga 28 hari untuk memperlihatkan kesan. Jadi, bersabarlah untuk mendapatkan hasil terbaik. Bergantung kepada kandungannya. Sesetengah produk berkemungkinan mempunyai kesan yang terlalu kuat untuk kulit sensitif. Kerana itu saya sukakan rangkaian The Body Shop Drops of Youth. Ia lembut pada kulit dan dibuat menggunakan bahan semula jadi.

Edelweiss hidup dalam keadaan yang sukar di atas gunung. The Body Shop memetik khusus bunga ini dan diekstrak bagi mendapatkan sel pemulihan darinya yang membantu merangsang penghasilan kulit baru yang lebih sihat.

Bertindak seakan magnet dalam menyerap dan mengekalkan lembapan dalam kulit. Kerana itu, Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask selamat untuk dipakai sepanjang tidur malam.

Asid Hyaluronic

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.