Sekkisei White BB Cream

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

Peminat filem Cinderella yang baru akan terpesona dengan kit BB Cream ini, yang mengandungi satu Sekkisei White BB Cream SPF40 / PA +++ saiz penuh (30g) dan juga Clear Cleansing Oil saiz kembara (35ml). Dengan dua warna yang mesra kulit untuk dipilih, anda kini boleh menjaga kulit anda dan menutupi kulit cela dan kusam secara semula jadi.

memberikan enam faedah kegunaan dalam satu botol iaitu sebagai esen, emulsi, pelembap, pelindung matahari, asas solekan dan primer. Digunakan selepas losen, BB Cream secara berkesan dapat menutup cela kulit, jeragat dan kekusaman untuk menghasilkan kulit licin dan halus bak salji. Snow Crystal Powder memberikan kulit dengan penampilan yang berseri dari dalam, manakala pati tumbuhan dari Timur seperti ekstrak Biji Coix, ekstrak Angelica, ekstrak Melothria, ekstrak Daun Halia dan ekstrak Safflower menyediakan kulit dengan kelembapan sepanjang hari.

meresap secara sama rata untuk segera membetulkan tona kulit dan memperbaiki penampilan liang-liang, dan dengan perlindungan SPF40 / PA +++, kulit dilindungi daripada kerosakan UV, bintik hitam dan jeragat. Sapukan BB Cream pada siang hari, dan pada waktu malam, bersihkan solekan hari dan kotoran dengan

Sekkisei BB Cream

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.