Dalam kesibukan kota metropolitan New York kami selusuri menjejak rahsia 164 tahun jenama ini dalam mencipta formulasi terbaik melawan kulit kusam dan tidak bermaya.

EH (Malaysia) - - Nota Cantik -

alam satu kajian yang dilakukan di Amerika Syarikat ke atas wanita berusia 35 tahun dan ke atas saat disoal tentang usia kulit mereka, ramai yang menyatakan kulit mereka kelihatan lima tahun lebih tua daripada usia sebenar. Bagi negara Asia, Jepun terutamanya mendapati wanita di sana begitu sensitif dengan isu kulit tidak bermaya dan kusam. Isu kusam dan tidak bermaya ini telah menjadi dilema ramai wanita yang risaukan isu penuaan dan hal ini sebenarnya mampu dilawan jika kena dengan caranya.

Umum mengetahui badan manusia memiliki sistem metabolisme berbeza yang berfungsi mengikut kitaran masa dan pengaruh persekitaran seperti alam semula jadi juga gaya hidup. Pendedahan terhadap sinar UV memberi gerak balas pada kulit yang jika tidak dijaga dengan rutin rejim yang betul akan mengakibatkan komplikasi kulit yang teruk terutama bagi anda yang aktif dengan aktiviti seharian.

Pada tahun 2010, Kiehl’s pernah memperkenalkan kita dengan Midnight Recovery Concentrate yang menjadikan jenama ini sebagai peneraju

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.