“LEMBAPKAN KULIT ITU PENTING” – SARAH HILDEBRAND

Penampilannya yang minimalis cukup membuatkan Sarah Hilderband kelihatan menawan. EH! sempat bertanya pada Sarah rahsianya kekal cantik berseri.

EH (Malaysia) - - Jurnal Cantik - TEKS AZLIANY MOHAMAD GAMBAR AKRIB EH!

1 SIAPA IDOLA CANTIK ANDA?

Buat masa ini, Alicia Keys. Saya suka betapa yakinnya dia menonjolkan wajahnya tanpa sebarang solekan. 2 APA PERKARA PERTAMA YANG ANDA LAKUKAN SEBAIK BANGUN TIDUR? Saya amalkan meminum segelas air kosong bersama lemon 3 CARA TERBAIK UNTUK MENGAWAL SELERA MAKAN? Minum banyak air sebelum makan. 4 HARUMAN PILIHAN SARAH H BAU YANGANG BAGAIMANA?ANA? Saya sukakan an bau buah-buahan. ahan. 5 ALAT SOLEK PERTAMA YANG ANDA BELI? Kurang pasti tapi saya rasa penggaris mata. PENJAGAAN RAMBUT BAGI YANG MEMAKAI TUDUNG? ANDA MEMPUNYAI SEBARANG

6 TIP UNTUK DIKONGSIKAN BERSAMA PEMBACA EH! Pastikan rambut anda kering sebelum mengikat rambut dan memakai hijab.

7 BERAPA KERAP ANDA MELAKUKAN SENAMAN DAN APAKAH BENTUK SENAMAN YANG SERING DILAKUKAN?

Saya cuba bersenam tiga kali seminggu di Fitness First. Saya suka menyertai kelas yoga dan kelas latihan berat badan. 8 RONA GINCU KESUKAAN ANDA? Merah dan nude. 9 BAGAIMANA ANDA HADAPI HARI YANG MANA KULIT ANDA DITUMBUHI JERAWAT? Jerawat adalah tanda wajah memerlukan lebih lembapan. Jadi saya akan memastikan saya minum banyak air dan saya juga akan menyapu pelembap. 10 APAKAH TIP PALING PENTING KALA BERSOLEK? Sentiasa bermula dengan memakai bedak di bahagian wajah yang berminyak atau berkilat dahulu, biasanya bahagian zon-T.

CHANEL Stylo Eyeliner

SUNSILK Hijab Recharge

Riri by RIHANNA

MAKE UP FOR EVER UV Bright Foundation, RM189

Rouge DIOR Sensual Matte, RM125

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.