STAIL Kapsul Closet

Jangan terperangkap dalam situasi di mana kamu tiada pakaian hendak dipakai! EH! rangkumkan ilham padu padan ringkas lagi bergaya sebagai kamus panduan stylish kamu!

EH (Malaysia) - - Muka Depan -

DENIM FREAK!

Trend double denim kembali menjengah tetingkap fesyen 2017! Sudah tiba masanya kamu, menyarung duo persalinan ini untuk satu gaya kasual jalanan kamu. Jika berani, kamu gandakan bersama aksesori beg atau kasut berona pop.

TIP PENJAGAAN DENIM

denim seeloknya jangan basuh simpan untuk jangka masa sebulan (paling lama) kerana jika dibasuh bentuk asal tidak akan sama. alteration, seeloknya kamu basuh sebanyak dua kali kerana denim akan

OFF- WHITE

Jangan pandang ringan dengan pilihan pakaian berona putih kerana ia mampu meneutralkan gaya kamu. Pakaian seperti baju-T putih polos atau kemeja putih boleh membuat gaya kamu lebih chic nan unik hanya dengan teknik layering. Semakin digilai ramai adalah wording shirt. Kenapa tidak kamu kembali kepada gaya asas!

CIPTA GAYA BAHARU

berbaju-T kosong, apa kata kamu tambah patches abjad agar ia tampak lebih cool bila digayakan bersama pakaian yang lain. Korea, mereka mencipta gaya effortless hanya dengan kemeja putih labuh dan dipadankan bersama gaun pendek bertali halus seperti kutang paras punggung dengan teknik layering. Sekadar pilih aksesori minimal.

CELANA VINTAJ

Ayuh kita hangatkan kembali trend 70-an dengan pilihan celana vintaj seperti seluar labuh atau bell-bottom. Jika gerobok fesyen kamu masih punya seluar seperti ini, apa lagi inilah masanya bergaya vintaj.

TIRU GAYA 70- AN

celana bell-bottom, kamu boleh gandingkan bersama top sendat dan masukkan ia dengan rapi ke dalam seluar. funky dan berona metalik. Ia melengkapkan gaya 70-an kamu. Nampak kekok bila dilihat sekali pandang, tetapi apa kata kamu cuba dahulu kerana ia membawa mood hippie dalam persalinan kamu malah ia tampak lebih retro.

PENJAGAAN SKIRT SEKUIN

SKIRT JEMEKI

Prada

Gigi Hadid

Topshop

Givenchy PADANAN AKSESORI

Mango

Ellery

Akiko Aoki

Zara

Olivia Palermo

PADANAN AKSESORI Miss Selfridge

Prabal Gurung

Miss Selfridge

Chiara Ferragni

Paco Rabanne

H&M

Gigi Hadid

Miu Miu

Christian Dior

Topshop

Alexa Chung

Kylie Jenner

Miss Selfridge

Blumarine

Hailey Baldwin

Miss Selfridge

Topshop

Christopher Kane

PADANAN AKSESORI H&M

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.