New Vibes

EH (Malaysia) - - Muka Depan -

boleh menafikan kualiti penggaris mata yang berjenama, anda boleh cuba sendiri teksturnya sebaik dipalit pada mata cukup mudah dan mesra. 19 . PENYERLAH DAN KONTUR : BERJENAMA Sekarang ternyata banyak pilihan dalam kit kontur dan penyerlah. Tapi yang betulbetul bagus, memang yang berjenama mendominasi pasaran. Sekali sapuan sudah memberikan hasil yang lebih menyerlah.

20. PRODUK RAMBUT : KEDUA

DUANYA Kualitinya di tempat yang berbeza-beza. Selalunya yang berjenama ini menawarkan rawatan yang cukup bagus seperti pupur, serum dan sebagainya. Untuk yang lebik asas pula seperti syampu dan perapi pula, jenama farmasi lebih memahami kehendak pengguna. Ia menawarkan solusi yang betul-betul kita perlukan.

Apa pun baik yang berjenama ataupun farmasi, masing-masing punyai penggunanya tersendiri. Mungkin ada produk yang serasi dengan kami tidak dengan anda, jadi akhirnya terpulang kepada kehendak sendiri. Jika punyai bajet yang lebih apa salahnya anda splurge bukan? Seperti kata pepatah ‘Ukur baju di badan sendiri’.

1. CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE, RM260 2. YOUNGBLOOD PRESS MINERAL EYESHADOW QUAD 3. MARC JACOBS BEAUTY O!MEGA BRONZE COCONUT PERFECT, RM205 4. ARTDECO CUSHION BLUSHER 5. SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE 6. PALLADIO BLUSH MATTE 7....

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.