TIP MENGHASILKAN SOLEKAN KILAU DAN RONA

oleh Sarah Tanno, Duta Artistry Global Marc Jacobs Beauty

EH (Malaysia) - - BERITA CANTIK -

Apakah teknik terbaik untuk menghasilkan look glitter dan berona?

Saya cukup gemarkan Highlighter Glam Glitter

Gel Eye Crayons kerana formulanya cukup hebat dan ia menggabungkan High Shine Glitter dalam satu produk. Saya akan mengolesnya pada kelopak mata dan mesrakannya dengan rata. Ia akan tampak cantik walaupun tanpa pembayang mata. Jika anda inginkan suntikan glamor, cuma tambahkan satu sapuan See-quin Glam Glitter Eyshadow baru untuk mata yang lebih menyerlah!

Apakah look yang boleh dihasilkan menggunakan ketiga-tiga produk terbaru dari koleksi musim luruh 2018 Marc Jacobs Beauty ini?

Saya akan menggunakan O!Mega Shadow Gel Powder Eyeshadow dalam rona Big O! Atau Daddy O! Untuk melukis bentuk dan menambah dimensi mata. Formulanya cukup lembut dan mudah dipakai. Kemudian saya akan gunakan Fineliner Ultra Skinny Gel Eye Crayon dalam rona Au(Spice) atau Sub(Marine) untuk digariskan pada atas garisan bulu mata bagi menjadikan bulu mata tampak lebat. Dan akhir sekali saya akan gunakan rona (Nude)ist pada garisan air mata untuk efek mata bundar dikemaskan bersama Highliner Glam Glitter Gel Eye Crayon sebagai penggaris mata harian anda!

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.