ILHAM

Glam Deko (Malaysia) - - Content - Teks & Penyelaras SHAHRIL HADI HALIM Konsep, Arahan Seni & Penata Gaya AFIQ KHAIRUDIN Gambar JASON LEE Candelier DELIGHTFULL LIGHTING

Persiapan meja santapan sempena merai kedatangan Syawal.

Rangkaian Carnets d’Equator berunsurkan flora dan fauna antara yang terkini dibawakan oleh Hermes untuk meja hidangan. Pilihan lain juga daripada jenama sama adalah motif berunsurkan tribal untuk koleksi Voyage en Ikat menampilkan mainan warna mewah seperti emas, biru nilam, hijau zamrud juga ungu kecubung. Lengkapkan hiasan dengan gabungan goblet Shippo oleh Royal Selangor bermotif geometri atau goblet Kemp dengan salutan keemasan idea Comyns.

HALAMAN SEBELAH

Set zigzag pinggan warna jenama kelabu Royal untuk Albert gaya vintaj lebih merupakanmoden. Ada pelaburanDi Island & yang republik.baik untuk Corak mereka jaluran yang mewah gemar bersama menjamu putih tetamu.polos mahupun Rangkaian sheer Caroline keemasan menampilkanuntuk lebih corak mewah. bungaan Pilih kecildi dalam mainan warna biru lembut. Buat pilihan di Beautiful Chateau, Publika. Rekaan Elyza’s. terkini gelas IKEA rangkaian FILMRA hadir dalam beberapa kegunaan berbeza. Napkin kuning ada di Janine.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.