CAKAP FESYEN

GLAM (Malaysia) - - Cakap Fesyen -

“Wanita muda masa kini terlalu gigih berusaha untuk tampak effortless. Lain pula dengan wanita yang sudah berumur. Aura dan pesona mereka lebih hebat! It’s all about attitude, character versus numbers.”

SOPHIE KAMARUDDIN

“Fesyen dan muzik berjalan seiringan. Gemarkan gaya edgy dan glam rock, gerobok saya penuh dengan persalinan rona serba gelap.”

AMANDA IMANI

“Wanita adalah lembut, halus bual bicaranya dan hadirnya lelaki untuk melindunginya. Tidak kira membantu kala melangkah di tangga mahupun membuka pintu memasuki kereta.”

TARAJI P. HENSON

“Prejudis adalah penyakit. Begitu juga dengan fesyen. Oleh itu, saya tidak akan menyarungkan prejudis. Kalian perlu menjadi unik, sedikit berbeza dan tonjolkan diri dengan cara tersendiri.”

LADY GAGA

“I believe in breaking rules. Saya mahu terus maju ke hadapan dengan menghapuskan sistem lama. Tidak salah untuk menyokong antara satu sama yang lain demi komuniti fesyen global.”

DONATELLA VERSACE

TARAJI P.HENSON “Percaya atau tidak saya tidak punya gerobok pakaian. Kesemuanya dipamerkan mengikut rona pelangi pada rel yang maha banyak

dalam bilik tidur dan di ruang tamu.

PALOMA FAITH

LADY GAGA

DONATELLA VERSACE

AMANDA IMANI

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.