TEKSTUR, TEKSTUR, TEKSTUR

GLAM (Malaysia) - - Glam Santai -

Manipulasi material seperti kemasan berlipatan ataupun berlisu adalah trend terbaru hiasan dalaman. Ditambah pula perincian seperti jahitan timbul yang diperbuat daripada benang eksklusif buat himpunan sofa upholsteri baldu.Tekstur adalah kunci gaya trend terkini kerana ia juga terbias pada aksesori dengan motif rama-rama tiga dimensi sebagai pelengkap gaya.

4. 5. 1. CANDELIER NYMPH KOKET DIPERSEMBAH DALAM DUA KEMASAN, TEMBAGA DAN PERAK. 2. VAS BERMOTIF RAMARAMA TIGA DIMENSI POLS POTTEN INI DIGARAP DARI MATERIAL KELULI DAN PERAK. HADIR DALAM DUA SAIZ. 3. KERUSI TANGAN MOGG REKAAN MARCANTONIO RAIMONDI MALERBA INI DIGARAP CUKUP ARTISTIK. DIGARAP DARI KAYU BIC, KUSYEN KAPAS ILHAM BANTAL PULA DIPERBUAT DARIPADA BULU PELEPAH. 4. MEJA KOPI PALLETE LABEL

ANDTRADITION DIGARAP DALAM PELBAGAI MATERIAL YAKNI MARMAR, KAYU DAN KELULI. 5. KARYA SENI ABSTRAK INI MAMPU MENYERIKAN TARIKAN VISUAL BUAT RUANG TAMU REKAAN PICTOCLUB. 6. SOFA DARIPADA KOLEKSI NEW YORK ILHAM SERGIO BICEGO HADIR DI SABA ITALIA. MASIH MENGEKALKAN CITA RASA KLASIK MENERUSI PEMILIHAN FABRIK, SOFA BERANGKA HEKSAGON INI JUGA TURUT BERSELUBUNG SENTUHAN FUTURISTIK.

1.

6.

MARTIN MARGIELA

3.

2.

Newspapers in Malay

Newspapers from Malaysia

© PressReader. All rights reserved.